۲۴ مهر ۱۳۸۵، ۱۰:۰۵

مدیرکل درمان تامین اجتماعی استان تهران خبر داد:

۶ میلیارد ریال جهت درمان مصدومان حوادث جاده ای هزینه شد

بیش از ۶ میلیارد ریال طی نیمه اول امسال جهت درمان مصدومان حوادث جاده ای و تصادفات رانندگی در بیمارستان های تابعه سازمان تامین اجتماعی هزینه شده است و مطابق قانون ، وزارت بهداشت از محل وجوه دریافتی از حق بیمه شخص ثالث موظف به پرداخت این وجه به بیمارستان های تابعه این سازمان است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، مدیرکل درمان تامین اجتماعی استان تهران افزود: مطابق بخش نامه های وزارت بهداشت ، هیچگونه وجهی بابت انجام اقدامات اورژانسی مصدومان حوادث جاده ای و تصادفات رانندگی در مراکز درمانی تابعه این اداره کل دریافت نمی شود.

دکتر بهنام پرهیزگار با اعلام اینکه بیمارستان های این اداره کل به دلیل تاخیر در پرداخت این مبالغ دچار مشکلات فراوانی شده اند افزود: با تعاملات انجام شده تا کنون مطالبات سال ۸۴ برخی بیمارستان های تابعه وصول شده است و امیدواریم مسئولان وزارت بهداشت با توجه بیشتر به بیمارستان های سازمان تامین اجتماعی ، نسبت به پرداخت مطالبات هر چه سریع تر اقدام کنند.

وی در ادامه با اشاره به استقرار سیستم های مدیریت کیفیت در واحدهای درمانی ملکی این بیمارستان گفت: بیمارستان شهدای ۱۵ خرداد ورامین در سال ۱۳۸۱ موفق به اخذ گواهینامه ISO ۹۰۰۰ شد و هم اکنون در حال استقرار سیستم مدیریت یکپارچه ISO ۱۸۰۰، ISO ۱۴۰۰،ISO ۹۰۰۰، IMS یعنی سیستم استاندارد مدیریت کیفیت ، استاندار زیست محیطی ، استاندارد مدیریت امینی و بهداشت شغلی است که پس از آن عنوان بیمارستان سبز را کسب خواهد کرد.

مدیرکل درمان تامین اجتماعی استان تهران تصریح کرد: بیمارستان شیهد دکتر فیاض بخش تهران ، پلی کلینیک شهید دستغیب و پلی کلینیک شهید اشرفی اصفهانی موفق به اخذ گواهینامه مدیریت کیفیت ISO ۹۰۰۱-۲۰۰۰ شده اند و ۶ مرکز دیگر شامل ۳ بیمارستان و ۳ پلی کلینیک در حال استقرار این سیستم است که تا پایان سال جاری موفق به اخذ این درجه می شوند.

وی در ادامه در خصوص درصد توزیع هزینه های درمان غیر مستقیم تامین اجتماعی استان تهران گفت: بر اساس بررسی های انجام شده هزینه های مربوط به داروخانه های طرف قرار داد حدود ۲۵ درصد بوده است که این بخش بیشترین هزینه ها را به خود اختصاص داده است داروخانه های طرف قرار داد در سال ۸۴ بالغ بر ۵۴۰ میلیارد ریال هزینه داشته که این رقم نسبت به سال ۸۳، ۲۲ درصد افزایش نشان می دهد. همچنین در بخش بستری نیز بیشترین هزینه مربوط به بیمارستان میلاد با صرف رقمی معادل ۴۰۰ میلیارد ریال است که حدود ۱۹ درصد هزینه ها را به خود اختصاص داده که این رقم نیز نسبت به سال ۸۳، حدود ۳۹ درصد رشد داشته است

پرهیزگار اضافه کرد: دفتر رسیدگی به اسناد پزشکی استان تهران در سال ۸۴ با تحت پوشش داشتن بیش از هفت میلیون بیمه شده تامین اجتماعی استان تهران با هفت هزار و ۹۰۰ مرکز سرپایی و بستری طرف قرارداد می باشد که ۸۲ مرکز بستری و بقیه سرپایی هستند . این تعداد نسبت به سال ۸۳ حدود ۳۵۵ مورد در بخش سرپایی و سه مورد در بخش بستری افزایش نشان می دهد.

مدیرکل درمان تامین اجتماعی استان تهران همچنین در خصوص بودجه تخصیص یافته به دفتر رسیدگی به اسناد پزشکی گفت: بودجه مصوب دفتر رسیدگی به اسناد پزشکی استان تهران در سال ۸۴ بالغ بر ۲ هزار و ۳۳۰ میلیارد ریال است که این رقم نسبت به بودجه مصوب سال گذشته ۱۴ درصد رشد داشته است.

وی در ادامه از راه اندازی پایگاه های جدید دفتر رسیدگی به اسناد پزشکی برای سرعت بخشیدن و تسهیل در ارائه خدمات خبر داد و گفت: علاوه بر پایگاه مرکزی در حال حاضر پایگاههای دیگری در بیمارستان میلاد و نیز آیت الله کاشانی تهران که از مراکز پرتردد با بار مراجعه زیاد هستند، راه اندازی شده است و در غالب موارد، دیگر نیازی به مراجعه مستقیم بیمه شدگان به پایگاه مرکزی نیست.

پرهیزگار همچنین از وجود سایت اینترنتی اطلاع رسانی به بیمه شدگان پیرامون مراکز طرف قرارداد خبر داد و گفت: این سایت اطلاعات کاملی در خصوص پزشکان طرف قرارداد، اقلام دارویی که در تعهد سازمان تامین اجتماعی است، قیمت داروها و تعرفه های خدمات پاراکلینیک، فارما کوپه دارویی و عملکرد داروخانه های طرف قرارداد را به صورت دسته بندی شده در اختیار بیمه شدگان قرار می دهد، همچنین کلیه مراحل تایید نسخ تا دریافت وجه بین داروخانه و آزمایشگاه ها با دفتر رسیدگی به اسناد پزشکی از طریق این سایت انجام می پذیرد که بیمه شدگان می توانند با مراجعه به این سایت به آدرس: www.asnadtehran.sso.ir اطلاعات مذکور را دریاف کنند.

کد خبر 394205

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha