دكتر "سيد اميرحسين قاضي زاده هاشمي" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر افزود: از مدل شهرهاي دانشگاهي در ديگر كشورهاي جهان استفاده شده است به گونه اي كه در طراحي اين شهر در سمنان شباهت هايي با مدل شهرهاي دانشگاهي كمبريج و آكسفورد وجود دارد.
وي هدف اصلي از ايجاد شهر دانشگاهي را توسعه ميان بخشي و همكاري ميان دانشگاهي برشمرد و اضافه كرد: در برنامه چهارم توسعه كشور عنوان شده كه تعداد دانشجويان استان سمنان در پايان برنامه و به عبارتي در سه سال آينده بايد به 120 هزار نفر برسد كه اين به معني دو برابر شدن تعداد دانشجويان كنوني اين استان است، در حاليكه امكانات به طور قطع در دانشگاه هاي اين استان در اين مدت دو برابر نخواهد شد و دانشگاه ها براي تحقق اهداف برنامه هيچ راهي جز توسعه ميان بخشي و همكاري هاي ميان دانشگاهي ندارند.
وي ياد آور شد: ورود به چنين فضايي تأثيرات دراز مدت و مثبتي ايجاد مي كند كه البته بازهم اجراي موفقيت آميز اين برنامه منوط به اعتبارات ناچيز دولتي است.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي سمنان همچنين از فعاليت هاي گسترده اين دانشگاه در بخش IT و ارتباط آن با پزشكي خبر داد و گفت: ايجاد دانشكده مجازي مرتبط با علوم پزشكي بخشي از فعاليت هاي انفورماتيك دانشگاه است كه در مرحله اول طراحي رشته هاي كارداني پيراپزشكي به صورت الكترونيك انجام مي شود.
وي اضافه كرد: در اولين گام رشته بهداشت براي تحقق اين هدف در نظر گرفته شده است.
دكتر قاضي زاده هاشمي اظهار داشت: در مورد رشته پزشكي به دليل اينكه واحدهاي عملي بسياري نسبت به ديگر رشته ها دارد هنوز نرم افزار شبيه سازي به طور كامل آماده نشده است از همين رو پس از پيشرفت پروژه نرم افزار شبيه سازي، امكان ارائه رشته پزشكي به صورت مجازي در آينده وجود دارد.
نظر شما