به گزارش خبرنگار مهر، علی هادی چگنی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران در سخنانی اظهار داشت: در سند آمایش استان لرستان در برنامه های اقتصاد مقاومتی ۱۶۸ طرح کلان در نظر گرفته شده است
وی ادامه داد: مفهوم اقتصاد مقاومتی این است که محور توسعه سپردن کارها به دست مردم و تقویت بخش غیر دولتی است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی لرستان افزود: در سند آمایش استان لرستان در برنامه های اقتصاد مقاومتی ۱۶۸ طرح کلان در قالب ۶۶۳ طرح در نظر گرفته شده است.
چگنی خاطر نشان کرد: این طرح ها با مشارکت ۵۱ دستگاه اجرایی و بانک ها با اعتبار ی بالغ بر ۹۰ هزار میلیارد ریال اجرا می شوند.
وی در ادامه تصریح کرد: ۷۰ درصد این سرمایه گذاری ها توسط بخش خصوصی اجرا شده که احیای ظرفیت های راکد در اولویت بوده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی لرستان همچنین با بیان اینکه ۶۶۳ طرح در خصوص واحدهای تولیدی بوده است، افزود: قبل از دولت تدبیر و امید تنها ۳۲۷ روستا گازرسانی شده بود که اکنون این تعداد به ۳۴۷ روستا رسیده است.
چگنی در ادامه سخنان خود گفت: نرخ بیکاری در ابتدای دولت تدبیر و امید ۲۰ درصد بود و در پایان سال ۹۵ با هفت درصد کاهش به ۱۳ درصد رسیده است.
وی نرخ مشارکت اقتصادی در ابتدای دولت را ۳۴ درصد خواند و این رقم را در پایان سال ۹۵، ۳۵ درصد دانست.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی لرستان افزود: تراز تجاری استان لرستان در ابتدای دولت ۳۱۰ میلیارد ریال بود که با ۱۰۵ درصد افزایش به ۳۵۰ میلیارد ریال در پایان سال ۹۵ رسیده است.
چگنی به تشکیل ۱۷ کارگروه تخصصی اشاره کرد و افزود: با بهره گیری از شورای نظارتی استان؛ احیاء ظرفیت های راکد تولیدی و اقتصادی، استفاده از ظرفیت قرارگاه سازندگی خاتم و رشد سرمایه گذاری در اولویت قرار گرفته و شاهد تحولات اقتصادی بسیار خوبی در مسیر توسعه و پیشرفت لرستان بوده ایم و ضرورت دارد به شکل مطلوب اطلاع رسانی شود.
نظر شما