به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرمانداری قم، رضا سیار اظهار داشت: متأسفانه در فضای مجازی شاهد تبلیغات زودهنگام تعدادی از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و یا حامیان آنها هستیم، گاهی نیز با سوء تبلیغات، اقدام به تخریب دیگران میکنند.
وی ادامه داد: در این راستا فضای مجازی به صورت دقیق رصد و اطلاعات لازم را جمع آوری و مستندسازی خواهد شد تا در مورد افرادی که اقدام به تبلیغات زودهنگام و یا در مواردی به تخریب دیگران دست میزنند، مطابق قانون برخورد شود.
فرماندار قم همچنین از شهروندان خواست که نسبت به تبلیغات زودهنگام کاندیداها و یا تخریب دیگران در فضای مجازی حساسیت داشته باشند و در صورت مشاهده موارد تخلف از طریق تماس با فرمانداری و هیئت نظارت، اطلاع رسانی کنند.
سیار گفت: شهروندان باید رفتار کسانی که میخواهند مدیریت شهر را برعهده داشته باشند را را زیر نظر داشته باشند و بدانند منطقیترین و اصلیترین چیزی که باید توسط این افراد در نظر گرفته شود، رعایت قانون است.
جزئیات ثبت نام داوطلبان در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا
فرماندار قم همچنین گفت: در مجموع ۶۸۹ نفر برای شهر قم و شهرهای تابع و ۸۹۴ نفر نیز برای شوراهای روستاها در بخشهای کهک، مرکزی، جعفرآباد، سلفچگان و خلجستان ثبت نام کردند.
سیار افزود: از مجموعه افرادی که برای شهر قم و تابع (۸۹۴ نفر) ثبت نام کردند ۶۰۲ نفر از خود شهر قم نامزد شدند که ۷۷ نفر آنها خانم و ۵۲۵ نفر را آقایان تشکیل میدهند.
وی ادامه داد: از نظر سوابق تحصیلی نیز چهار نفر تنها سواد خواندن و نوشتن دارند، هفت نفر دیپلم، ۱۴ نفر فوق دیپلم، ۳۵۴ نفر لیسانس،۲۴۰ نفر فوق لیسانس و ۲۹ نفر دکترا و ۴۱ نفر نیز تحصیلات حوزوی دارند.
وی گفت: از نظر ترکیب سنی نیز ۸۳ نفر زیر ۳۰ سال، ۱۴۵ نفر بین ۳۰ تا ۳۵، ۱۲۴ نفر بین ۳۶ تا ۴۰ سال، ۱۳۰ نفر بین ۴۱ تا ۴۵، ۹۵ نفر نیز بین ۴۶ تا ۵۰، ۶۲ نفر بین ۵۱ تا ۵۵ سال، ۳۲ نفر بین ۵۶ تا ۶۰، ۱۶ نفر ۶۱ تا ۶۵، یک نفر بین ۶۶ تا ۷۰ سال و یک نفر دیگر نیز بین ۷۱ تا ۷۵ سن دارند.
سیار خاطرنشان کرد: استعلامها برای صلاحیت این افراد نیز به دستگاههای چهارگانه فرستاده شده که برخی از این دستگاهها پاسخ کامل را ارائه داده و برخی دیگر تا مهلت ۱۰ روزه قانونی، پاسخ خواهند داد.
وی ادامه داد: کار هیئت اجرایی نیز از ۱۷ تا ۲۳ فروردین ماه برای بررسی صلاحیت داوطلبان شهر قم و تابعه آغاز میشود، بعد از آن یک روز فرصت ارسال اسامی به هیئت نظارت شهرستان است که آنها نیز باید نظر خود را در مدت یک روز در جهت تأیید و یا رد نظر هیئت اجرایی اعلام کنند.
سیار گفت: پیش بینی میکنیم، هیئت اجرایی در فرصت قانونی هفت روزه، نظر خود را اعلام و اسامی را به هیئت نظارت ارسال کند.
فرماندار قم ادامه داد: چنانچه تصمیم هیئت نظارت شهرستان، منجر به رد صلاحیت افرادی شود، آنها در شهرها میتوانند به هیئت نظارت استان در زمان قانونی، اعتراض کند و نظر هیئت نظارت استان رسمی است مگر در شرایط خاص که افراد میتوانند به هیئت عالی نظارت در تهران شکایت خود را ارسال کنند.
ثبت نام برای عضویت در پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا به صورت هم زمان با سراسر کشور در فرمانداری شهرستان قم و ۵ بخشداری تابع آن، ۳۰ اسفندماه ۹۵ آغاز شد و تا ششم فروردینماه امسال ادامه داشت.
استان قم دارای یک شهرستان قم و پنج بخش جعفریه، سلفچگان، کهک، مرکزی و خلجستان است.
انتخابات پنجمین دوره شوراهای شهر و روستا و دوازدهمین دوره ریاست جمهوری ۲۹ اردیبهشتماه سال جاری برگزار میشود.
نظر شما