رمضانعلی جلالی در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه طی سال گذشته دو هزار و ۷۶۸ فرصت شغلی با اعتباری بیش از ۳۹میلیارد تومان برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد در استان مرکزی ایجاد شده، اظهار داشت: از دو هزار و ۷۶۸ فرصت شغل ایجاد شده، ۴۱۷ مورد آن از منابع مالی کمیته امداد استان مرکزی و دو هزار و ۳۶۹ مورد هم از محل تسهیلات بانکی به مبلغ ۳۵میلیارد و ۵۸۸ میلیون تومان تامین شده است.
معاون اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی با بیان اینکه در سال گذشته ایجاد دو هزار و ۲۵۰ مورد شغل در تعهد حوزه معاونت اشتغال کمیته امداد استان مرکزی بود، افزود: با تحقق دو هزار و ۷۶۸ فرصت شغلی، در زمینه ایجاد اشتغال بیش از ۲۴ درصد نسبت به برنامه تعیین شده رشد داشتیم.
وی ادامه داد: این تعداد فرصت شغلی در زمینه های کشاورزی، دامپروری، شیلات، صنایع دستی، فعالیت های صنعتی معدنی و مشاغل خدماتی ایجاد شده است.
۱۲هزار و ۴۴۸ فرصت شغلی در بخش دامپروری ایجاد شد
جلالی اضافه کرد: از این رقم، ۵۳۴ فرصت شغلی به بخش کشاورزی، ۱۲هزار و ۴۴۸ فرصت شغلی به بخش دامپروری، ۱۶ مورد به بخش شیلات، چهار هزار و ۸۵۰ مورد به بخش صنایع، دو هزار و ۲۶۸مورد به فعالیت های صنعتی و معدنی و بالغ بر شش هزار و ۹۱۹ مورد به بخش خدمات اختصاص دارد.
معاون اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی خاطرنشان ساخت: پیشگیری از انحراف در به کارگیری اعتبارات اشتغالزایی از موضوعات مهم مورد نظر معاونت اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) استان است و در این زمینه حدود ۱۷ هزار مورد نظارت توسط ناظر بخش خصوصی از طرح های اشتغالزای مددجویان کمیته امداد انجام شده است.
وی در مورد آمار اشتغال ایجاد شده در میان خانواده های تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی تصریح کرد: هم اکنون بالغ بر ۲۷هزار و ۴۳ فرصت شغلی در اختیار خانواده های تحت حمایت کمیته امداد است که از محل فعالیت های اقتصادی این نهاد امرار معاش می کنند.
ضرورت تقویت روحیه خوداتکایی در اقشار تحت پوشش کمیته امداد
جلالی ترویج فرهنگ کار و تلاش در خانواده های تحت پوشش کمیته امداد و تقویت روحیه خودباوری و خوداتکایی در این قشر را از اولویت های این نهاد بیان کرد و افزود: ایجاد فرصت های شغلی، توسعه آموزش های فنی و مهارتی، نظارت فنی و کارشناسی بر طرح های اشتغال ایجاد شده، کمک به تامین آتیه خانواده ها و بهره گیری از کمک های مردمی در راستای ایجاد اشتغال از رویکردهای معاونت اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) است.
معاون اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی با اشاره به اینکه در قالب فرصت های شغلی دو فعالیت شناسایی و استعدادسنجی، تعیین ظرفیت، علاقه، انگیزه و مهارت ها بررسی می شود، تصریح کرد: مددجویان کمیته امداد چنانچه قدرت ریسک اقتصادی، توان تامین مدارک تضمینی بانک ها، تامین مواد اولیه و بازاریابی برای تولیدات خود را داشته باشند، می توانند از محل صندوق اشتغال نیازمندان، منابع اعتباری کمیته امداد و بانک ها تسهیلات دریافت کنند و در صورتی که این فاکتورها را نداشته باشند، این نهاد براساس نیاز شرکت ها و کارخانجات و توانایی مددجویان آنها را به عنوان کارگر به مراکز تولیدی و صنعتی معرفی می کند.
نظر شما