به گزارش خبرنگارمهر، علیرضا رزم حسینی ظهر پنجشنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در نشست مشترک ستاد اقتصاد مقاومتی و کارگروه اشتغال استان کرمان با حضور وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات و تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: برای اجرایی سرمایه گذاری، تولید و اشتغال پیش نیازهای نیاز داشته و داریم.
وی گفت: اولین پیش نیازی که ما در کرمان تدوین کرده ایم این بود که ما در استان دنبال تحقق عقلانیت سیاسی، فعالیت های سیاسی مبتنی بر خرد جمعی باشیم نه دنبال مسائل سیاسی کاری که منجر به خصومت و نزاع بین فعالان سیاسی باشد.
وی عنوان کرد: در استان کرمان با وحدت، حول محور ولایت و توسعه گروه های سیاسی مخالف استان منشور همدلی را امضاء کردند که به صورت قانونی و آزادانه فعالیت های سیاسی خود را انجام دهند.
رزم حسینی تصریح کرد: مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی به عنوان یار حقیقی امام و رهبری و شخصیت ممتاز داشت که همواره برای استان کرمان پشتوانه بسیار محکمی بود و در بحث های توسعه بسیار برای کرمان راهگشا بود.
وی بیان کرد: معتقدیم از هم پاشیدگی و نداشتن انسجام ارکان حکومت در امر توسعه باید برطرف شود و برای حل این مشکل، در قالب مثلث توسعه اقتصادی ارکان توسعه در استان کرمان پای کار آمده اند.
رزم حسینی با اشاره به اینکه در کرمان به دنبال سبک جدیدی از اداره استان با استفاده از ظرفیت های بخش غیردولتی بوده ایم، گفت: این مهم برای اولین بار در نظام اداری کشور در قلعه گنج انجام شد و کارنامه بسیار خوبی را به دنبال داشت.
استاندار کرمان بیان داشت: ۲۱ موسسه بزرگ اقتصادی در استان کرمان مسئولیت معین اقتصادی مناطق مختلف استان را بر عهده گرفته اند.
وی تاکید کرد: استان کرمان به هشت منطقه اقتصادی تقسیم و برای هر منطقه یک معین اقتصادی تعیین شده است.
رزم حسینی با اشاره به اینکه سرمایه گذار به عنوان مجاهد اقتصادی است، ادامه داد: تعداد شرکت های دانش بنیان استان کرمان نیز در دولت تدبیر و امید از ۲۷ شرکت به ۴۶ شرکت رسیده است.
نظر شما