به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیجیتال ترندز، تا به حال تصور می شد استفاده از ویژگی های اثر انگشت افراد برای قفل گذاری گوشی ها و جلوگیری از نفوذ هکرها به آنها روشی کم و بیش ایمن است؛ اما حالا مشخص شده که این روش هم فاقد امنیت کافی است.
محققان دانشگاه های نیویورک و میشیگان با همکاری هم موفق به طراحی پرینت های دیجیتال پیشرفته ای از طرح اثر انگشت افراد شده اند که با استفاده از آنها می توان گوشی های هوشمند را فریب داد. این طرح های پرینت شده از ویژگی های اثر انگشت واقعی انسان برخوردار بوده و لذا برای باز کردن قفل گوشی ها قابل استفاده هستند.
پژوهشگران از این پرینت ها برای فریب دادن حسگرهای اثر انگشت گوشی های هوشمند مختلف استفاده کرده اند. این پرینت ها به گونه ای طراحی شده اند که حاوی ویژگی های بیومتریک اختصاصی اثر انگشت هر کاربر باشند.
اگر چه استفاده از این روش مستلزم تهیه نسخه چاپی دقیقی از اثر انگشت افراد بوده و تنها هکرهای حرفه ای می توانند روش مذکور را به کار بگیرند، اما چنین تحولی نشان دهنده ضعف های تمهدیات امنیتی به کار گرفته شده در تلفن های همراه است.
محققان می گویند ابعاد کوچک حسگرهای اثر انگشت باعث می شود آنها به جای بررسی کل ویژگی های انگشت هر فرد به بررسی بخش های محدودی از این ویژگی ها قناعت کنند و در نتیجه فریب این اسکنرها ممکن است. اسکنرهای اثر انگشت گوشی در زمان ثبت اثرانگشت مالک گوشی آن را به بخش های کوچک تری تقسیم می کنند تا صرف نظر از شیوه قرارگیری انگشت بر روی نمایشگر شناسایی آن به سادگی ممکن شود. حالا همین مساله به نقطه ضعف این اسکنرها مبدل شده است.
دقت این روش هک فعلا از ۲۵ تا ۶۵ درصد در نوسان است و می توان با استفاده از یک پایگاه داده بزرگ از اثر انگشت افراد مختلف و ترکیب بخش های مختلف آنها با هم برای نفوذ به گوشی های هوشمند اقدام کرد.
نظر شما