۲۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۰:۲۶

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات عنوان کرد؛

ترکیب فناوری روز و معماری اصیل ایرانی در طرح توسعه حرم مطهر علوی

ترکیب فناوری روز و معماری اصیل ایرانی در طرح توسعه حرم مطهر علوی

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات در بازدید از پروژه توسعه حرم مطهر علوی و صحن حضرت زهرا (س)، گفت: در این طرح، جدیدترین فناوری‌های روز و زیباترین طرح‌های معماری ایرانی و اسلامی استفاده شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات، حسن پلارک با اشاره به وسعت کم نظیر عملیات صورت گرفته در این پروژه عمرانی مذهبی گفت: صحن حضرت زهرا (س) با کمک‌های مردم و با همت کارگران، استادکاران و مهندسان ایرانی در کمتر از پنج سال تکمیل خواهد شد.

وی با بیان اینکه امسال این صحن به بهره‌برداری کامل خواهد رسید افزود: طرح توسعه حرم مطهر علوی با زیربنای ۲۲۰ هزار متر مربع، بزرگترین پروژه عمرانی مذهبی در حال اجرا در جهان است. 
وی با تأکید بر اینکه بخش قابل توجهی از هزینه‌های ساخت و بازسازی اعتاب مقدسه را مردم و محبان اهل بیت (ع) ایران اسلامی تقبل می‌کنند، گفت:  صحن حضرت زهرا (س) نشانه ای از ارادت ایرانی‌ها به خاندان اهلبیت (ع) می‌باشد. 

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با تجلیل از پشتیبانی خیرین و نیروهای فنی متبرع افزود: صحن و شبستان حضرت زهرا(س) یک مجموعه کم نظیر است که جهت رفاه حال زائران حرم مطهر علوی طراحی و در حال اجراست.

وی گفت: خدا را شاکریم که این فرصت را به ایرانیان داد تا با ساخت این صحن و شبستان در جوار مضجع شریف اول مظلوم عالم حضرت علی (ع)، نام زیبای حضرت زهرا (س) را متجلی کرده و مرحمی  بر قلب داغ دیده امام زمان(عج ) باشد.

گفتنی است در این بازدید، مسعود شوشتری جانشین ستاد و حسن خشرو  معاونت فنی و مهندسی ستاد بازسازی عتبات عالیات، پلارک را همراهی می‌کردند.

براساس این گزارش، هموطنانی که علاقه‌مند هستند از فیض مشارکت در طرح توسعه حرم مطهر علوی بهره‌مند شوند می‌توانند با ارسال عدد ۱۱۰به شماره ۸۸۸۸ اپراتور همراه اول و یا شماره‌گیری کد #۸۸۸*۷۳۳*از طریق ایرانسل و همراه اول اقدام کنند.

کد خبر 3953931

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha