محمد احمديان در حاشيه آئين معارفه مديرعامل جديد برق منطقه اي خوزستان در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز افزود: در زمان حاضر حدود 150 مگاوات به عراق، كمتر از 100 مگاوات به پاكستان و 10 مگاوات به افغانستان صادرات داريم و از تركمنستان حدود 200 مگاوات وارد مي كنيم و در كنار اينها با جمهوري ارمنستان و آذربايجان هم تبادل فصلي داريم.
وي همچنين گفت: تنوع بخشي به منابع اوليه انرژي كشور از سياستهاي دولت است براي اين كه امنيت تامين برق بالا رود وزارت نيرو روشهاي مختلفي چون توليد برق از زغال سنگ ، مواد هسته اي و حتي استفاده از انرژي هاي باد و خورشيد را در دستور كار خود دارد.
احمديان ادامه داد: در زمينه برق هسته اي هم سازمان انرژي اتمي مسئوليت اين كار را عهده دار است كه با جديت اين كار را دنبال مي كند و اميدواريم به نتيجه برسد.
وي درباره احتمال تداوم طرح تثبيت قيمتها در سال 86 نيز گفت : از نگاه مجموعه برق كشور مهم اين است كه منابع برق لازم براي توسعه تاسيسات براي اين كه پاسخگوي نياز فزاينده مصرف باشد در اختيار مجموعه برق قرار بگيرد كه اين مي تواند از طريق اصلاح قيمتها و يا كمك دولت از منابع عمومي باشد.
احمديان اظهار داشت: هر كدام از اين دو روش را كه دولت صلاح بداند اگر با ساير اولويتهايي كه در دستور كارقرار دهد مشكل مجموعه برق نيز حل خواهد شد.
معاون وزير نيرو در امور برق ادامه داد: در كل شبكه هاي توزيع و انتقال پيمانكاران و مشاوران داخلي فعاليت ها را انجام مي دهند و در توليد هم مديريت احداث نيروگاه ها توسط شركتهاي ايراني انجام و تنها بخشي از مواد اوليه لازم از خارج كشور تامين مي شود.
وي تاكيد كرد: از نظر تامين مواد اوليه مورد نياز و خدمات فني در توسعه صنعت برق نيز نگراني از بابت وابستگي به خارج نداريم.
نظر شما