به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا فتح آبادی روز چهارشنبه در جلسه کارگروه تخصصی امور اجتماعی استان مرکزی در اراک اظهار داشت: استفاده از ظرفیت و مناسبت های اجتماعی برای افزایش دانش اجتماعی شهروندان، برپایی کمپین های حوزه اجتماعی، تشکیل مجامع استانی و شهرستانی سلامت، احصای فاز دوم شاخص های سرمایه اجتماعی استان ، برنامه ریزی برای هدایت نذورات مذهبی به سمت نیازها، بسترسازی برای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و تشکیل جلسات هیات اندیشه ورز استان را بخشی از راهکارهای اجراشده در زمینه تلاش برای ارتقای سرمایه اجتماعی برشمرد.
وی با بیان اینکه طی سال گذشته سهم استان مرکزی از جمعیت کشور ۱.۷۹درصد و با کاهش ۹ درصدی رشد جمعیت روبرو بوده، افزود: آمار سال گذشته نرخ رشد جمعیت شهری در استان را با سه درصد افزایش و جمعیت روستایی را با سه درصد کاهش نشان می دهد.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزی بیان داشت: بیشترین جمعیت شهرنشین استان به میزان ۹۲درصد در شهرستان محلات و کمترین جمعیت شهرنشین در خنداب به میزان ۲۴ درصد است و اراک به عنوان مرکز استان هم با ۹۰درصد در رتبه دوم قرار دارد.
فتح آبادی تصریح کرد: طی سال گذشته ۲۰ عنوان جشنواره، در حوزه های مختلف اجتماعی و به صورت ملی و استانی در استان مرکزی برگزار شد.
وی افزود: در زمینه آسیب های اجتماعی ۱۰ اقدام با اعتبار ۴۰ میلیارد ریال طی سال گذشته انجام شد که از آن جمله می توان به افتتاح مرکز کاهش آسیب زنان آسیب دیده اجتماعی در اراک، آغاز عملیات احداث مجتمع امور آسیب دیدگان اجتماعی و انعقاد تفاهم نامه با ۴۵ دستگاه اجرایی اشاره کرد.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزی اضافه کرد: در حوزه اجتماعی استان مرکزی طی سال گذشته ۱۲ مورد مطالعه و تحقیق، ۱۵ مورد نظارت و ارزیابی، ۱۵ مورد تحقیق، پژوهش و آموزش، ۱۲ مورد پژوهش در رابطه با سرمایه اجتماعی و ۱۰ مورد هم در زمینه توسعه فرهنگی توسط دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزی و دستگاه های مرتبط انجام شده است.
فتح آبادی کمک به اجرای طرح تحول نظام سلامت در استان، تشکیل هیات اندیشه ورز استان، هماهنگی برای تسریع در پروژه های عمرانی حوزه سلامت از جمله بیمارستان های خنداب و آیت الله خوانساری اراک و کمک به توسعه و تجهیز مراکز دیالیز استان و رفع مشکلات این حوزه را از جمله محورهای کلی فعالیت های این دفتر در سال گذشته عنوان کرد.
نظر شما