سرهنگ سيد هادي هاشمي در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: اين بانك اطلاعاتي از سوي پليس راه كشور طراحي شده و قرار است با تامين منابع مالي از سوي سازمان راهداري كشور و نيز با همكاري هلال احمر و اورژانس كشور اجرا شود.
وي گفت: تشكيل اين بانك از نيازهاي ضروري اين سازمان بوده كه اجراي آن از نيمه دوم سال گذشته مطرح شده و در سال جاري به طور جدي پيگيري شده و اميدواريم محقق شود.
سرپرست پليس راه ناجا در توضيح اهداف اجراي اين طرح اظهار داشت: با اجراي اين طرح ، تمامي اطلاعات حوادث جاده اي اعم از شرايط جغرافياي زماني و مكاني وقوع حوادث ، ميزان سلامت حادثه ديدگان ، نوع راه ها و جاده هاي كشور و همه اطلاعات مورد نياز براي مديريت حوادث و امداد و نجات در راه هاي كشور جمع آوري و به صورت آنلاين در اختيار سازمان هاي مربوطه قرار گرفته خواهد شد.
هاشمي با بيان اينكه بيش از 80 درصد مقدمات اجراي اين طرح تاكنون انجام شده ، ابراز اميدواري كرد: بودجه اجراي طرح مذكور به موقع تامين شده و با هماهنگي و همكاري سازمان هاي ذي ربط و نيز مساعدت هاي دولت اين طرح در اسرع وقت و به صورت شبكه اي در پاسگاه هاي پليس راه سراسر كشور پياده سازي و اجرا شود.
وي در پايان يادآور شد: هم اكنون اين طرح به صورت آزمايشي در جاده هاي كشور به اجرا درآمده و ميزان كارآيي آن با توجه به نوع و ميزان حوادث جاده اي كشور در حال بررسي است كه نتايج آن بزودي اعلام خواهد شد.
نظر شما