۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۱۹

رهبر شیعیان کنیا خواستار شد؛

نظارت هلال احمر ایران بر روند ساخت بیمارستان شیعیان در کنیا

نظارت هلال احمر ایران بر روند ساخت بیمارستان شیعیان در کنیا

رهبر شیعیان کنیا در دیدار با رئیس جمعیت هلال احمر، گفت: هلال احمر ایران در زمینه تجهیزات درمانی و دارویی از تجربه بالایی برخوردار است و کیفیت خدمات و داروهای آن بسیار مناسب است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سید امیرمحسن ضیائی و محمدحسین جعفر، رهبر شیعیان کنیا روز گذشته در نشستی، راههای همکاری دوجانبه به منظور احداث بیمارستان در شهر مومباسای کنیا با مشارکت هلال احمر ایران را بررسی کردند.

ارائه خدمات سلامت هلال احمر ایران در ۹ کشور آفریقایی

رئیس جمعیت هلال احمر ایران در این دیدار به فعالیت ها و ظرفیت های جمعیت هلال احمر در حوزه های امداد و نجات و پاسخگویی در حوادث، بهداشت، درمان و توانبخشی، آموزش، جوانان و داوطلبان و تولید اقلام امدادی از قبیل چادر، پتو و جعبه کمک های اولیه اشاره کرد و افزود: کلینیک های هلال احمر ایران در ۹ کشور آفریقایی شامل نیجر، کنیا، مالی، ساحل عاج، کنگو، سیرالئون، غنا، تانزانیا، اوگاندا، در حال ارائه خدمات سلامت به مردم نیازمند و آسیب دیده این کشورها هستند.

وی با بیان اینکه رابطه بسیار خوب و نزدیکی میان هلال احمر ایران و صلیب سرخ کنیا وجود دارد، تصریح کرد: هلال احمر ایران و فدراسیون بین المللی جمعیت های صلیب سرخ و هلال احمر، در خصوص پاسخگویی در بحران خشکسالی در سال ۲۰۱۱ و اجرای پروژه تاب آوری برای ۵ هزار خانواده سومالیایی که در منطقه ای در مرز کنیا و سومالی اقامت کرده بودند، یادداشت تفاهم همکاری امضا کرده و برای بهبود وضع مردم نیازمند منطقه و تامین غذایی و تاب آوری گرسنگی تلاش کردند.

قیمت مناسب و کیفیت بالای داروهای ایرانی 

محمدحسین جعفر بازرگان، سرمایه گذار کنیایی و رهبر شیعیان خوجه کنیا نیز در این دیدار با اشاره به توانمندی های هلال احمر ایران، خاطرنشان کرد: ما به تجربیات ارزشمند هلال احمر ایران در زمینه پزشکی، دارویی و درمانی در ساخت یک بیمارستان در شهر مومباسا برای جامعه مسلمانان و شیعیان این شهر نیاز داریم.

وی با اشاره به کیفیت خدمات هلال احمر ایران و همچنین کیفیت بالای داروهای ایرانی و داروهای هلال احمر ایران تاکید کرد: شرکت های دارویی ایرانی نه تنها در کنیا با ۴۰ میلیون جمعیت بلکه در سراسر آفریقا با ۵۰۰ میلیون جمعیت می توانند عرضه شوند چراکه کیفیت داروهای چینی و هندی پایین است و قیمت داروهای اروپایی نیز بالا است اما داروهای ایرانی با کیفیت بالا و قیمت مناسب می تواند بازار مناسبی در کشورهای آفریقایی داشته باشد.

کد خبر 3960288

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha