به گزارش خبرنگار مهر، رضا غلامی خجسته ظهر پنج شنبه جلسه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر همدان با اشاره به نقش شهروندان در مدیریت شهر گفت: هرجا مردم در مدیریت شهر به یاری نمایندگان خود آمدهاند، نتیجه بهتری حاصل شده است.
وی با بیان اینکه با تشکیل شورایاریها موافق هستم، اظهار داشت: تشکیل شورایاریها در مناطق بالا و حاشیه شهر میتواند در بهبود وضعیت شهر مؤثر باشد.
غلامی خجسته با اشاره به اینکه در حال حاضر در هر ۳۷۴ محله شهر تهران، شورایاریها فعال هستند، عنوان کرد: گسترش و تقویت شورایاریها در بهبود عملکرد مدیریت شهری اثرگذار است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با ابراز خرسندی از عملکرد ستاد تسهیلات نوروزی شهرداری همدان و بینظیر خواندن عملکرد این ستاد در کشور گفت: فعالان این ستاد در ایام نوروز تمام تلاش خود را به کار گرفتند که باید قدردان همه آنها بود.
تشکیل دورههای آموزش مداحی و قرآن در فرهنگسراها
غلامی خجسته همچنین با مثبت ارزیابی کردن عملکرد فرهنگسراهای فعال شهر، خواستار تشکیل دورههای آموزش مداحی و قرآن در این فرهنگسراها شد و گفت: باید پیش از برگزاری این دورهها با حضور فعالان این عرصه در شورای اسلامی شهر، آسیبهای اجتماعی بررسی شود.
معاون اجتماعی، فرهنگی و گردشگری شهردار همدان نیز با اشاره به اینکه ستاد تسهیلات نوروزی از بیست و ششم اسفندماه سال ۹۵ تا سیزدهم فروردین ماه امسال دایر بود، گفت: همکاران ما در این ایام به صورت شبانهروزی به ارائه خدمت به مسافران پرداختند.
محمدقدیمی ادامه داد: در طول این ایام، ۱۰۵ هزار مسافر پذیرش و یک میلیون قلم هدایای فرهنگی به آنان اهدا شد.
مدیر امور فرهنگی هنری شهرداری همدان نیز با ارائه گزارش عملکرد معاونت اجتماعی، فرهنگی و گردشگری شهرداری همدان در سال ۹۵، گفت: سال گذشته در راستای تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده و همچنین پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، دورههای آموزشی شامل آموزش مهارتهای پیش از ازدواج، مهارتهای حین ازدواج و دوره عقد، مهارتهای پس از ازدواج، مهارتهای فرزندپروری و ارائه مشاوره در حوزه تربیتی انجام شد.
برگزاری دوره مدیریت فشار روانی، افسردگی و خُلق منفی
سعید ترکمان افزود: دورههای آموزشی، مهارتهای خودآگاهی، ارتباط مؤثر، ارتباط بین فردی، مدیریت فشار روانی، مدیریت افسردگی و خُلق منفی، مدیریت زمان، مدیریت خشم، ارتقای عزت نفس، ارتقای هوش هیجانی، مهارت حل مسأله و تصمیمگیری و ارائه مشاوره در حوزه روابط بین فردی نیز برگزار شد.
وی با بیان اینکه تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده مهارت شهروندی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی از دیگر اهداف ترسیم شده در معاونت اجتماعی، فرهنگی و گردشگری شهرداری بود، اظهار کرد: بر همین مبنا، برگزاری کارگاههای پیشگیری از اعتیاد، پیشگیری از آسیبهای فضای مجازی و شبکههای ماهوارهای و برگزاری کارگاههای پیشگیری از ایدز مورد توجه قرار گرفت.
ترکمان ارتقای مهارتهای اجتماعی و توانمندی شهروندان را از دیگر اهداف این معاونت عنوان و تاکیدکرد: به همین منظور تشکیل کارگاههای خیاطی و بافندگی، برگزاری کارگاههای صنایع دستی در ابعاد مختلف، تشکیل کارگاه رایانه و نرمافزار و برگزاری کارگاه مهارتهای خانهداری محقق شد.
ارتقای مهارتهای شهروندی به صورت تخصصی
وی در ادامه ارتقای مهارتهای شهروندی به صورت تخصصی، ارتقای فرهنگ عمومی و ارتقای مهارتهای شهروندی در مدیریت شهری را از دیگر اهداف ترسیم شده در این معاونت دانست و گفت: به همین منظور دورههای آموزشی مرتبط در طول سال ۹۵ برگزار شد.
وی بیان کرد: کارگاهها و کلاسهای آموزشی در فرهنگسرای عینالقضات همدانی، کلپا، راه کربلا، رضوان، بینش، نگاه نو، تاریخ و تمدن، مهر، تالار فجر و فرهنگسرای پیشکسوتان برگزار شد.
وی عنوان کرد: طی سال گذشته در فرهنگسرای راه کربلا ۱۳ هزار و ۱۵۰ نفرساعت، در فرهنگسرای مهر ۹ هزار و ۵۲۰ نفرساعت، در فرهنگسرای تاریخ و تمدن ۲۶ هزار و ۷۸۰ نفرساعت، در فرهنگسرای شهید فهمیده کلپا ۵ هزار و ۵۸۰ نفرساعت، در فرهنگسرای رضوان ۲۱ هزار و ۶۴۰ نفرساعت، در در فرهنگسرای عینالقضات همدان ۳ هزار و ۳۸۰ نفرساعت، فرهنگسرای بینش یک هزار و ۲۸۰ نفرساعت و در فرهنگسرای پیشکسوتان ۸۱ هزار و ۳۳۰ نفرساعت آموزش ارائه شد.
سعید ترکمان همچنین بیان کرد: این معاونت در اجرای برنامههای مناسبتی در مراکز فرهنگی نیز کوشید به طوری که در سال ۹۵، هفت مرکز به ارائه آموزشهای قرآنی در قالب ۱۲ هزار و ۳۰۰ نفرساعت در ماه مبارک رمضان پرداختند.
نظر شما