مدیراجرایی این کنفرانس در گفتگو با خبرنگار مهر در توضیح مفهوم «زنجیره تأمین سبز» اظهار کرد: زنجیره تأمین به معنی تمامی صنایعی است که به صورت زنجیره وار در راستای تأمین نیازهای بشر فعالیت می کنند و اگر این تأمین نیازها با در نظر گرفتن پروتکل های زیست محیطی باشد، به نام زنجیره تأمین سبز خوانده می شود.
زینب گلشاهی با اشاره به ظرفیت های زیاد استان گیلان در حوزه صنایع به ویژه محصولات ارگانیک افزود: کنفرانس بین المللی «زنجیره تأمین سبز» در راستای تحقق شعار امسال، با هدف کارآفرینی در حوزه صنایع گیلان با در نظر گرفتن پروتکل های زیست محیطی برگزار می شود و در نهایت قرار است تا ضمن شناساندن این ظرفیت ها به سرمایه گذاران، از طرح های دانشجویان و فارغ التحصیلان استان در حوزه کار آفرینی بهره بگیرد.
وی محورهای پنج گانه این کنفرانس را محورهای حقوقی، علوم پایه، فنی و مهندسی، محیط زیست و مدیریت اعلام کرد و گفت: از ۳۰۰ مقاله ارائه شده به دبیرخانه این کنفرانس، ۷۰ مقاله مورد پذیرش قرار گرفته که از این میان هفت مقاله برتر در روز کنفرانس ارائه خواهد شد.
مدیراجرایی کنفرانس بین المللی «زنجیره تأمین سبز» به دستاوردهای مورد انتظار این کنفرانس اشاره و خاطرنشان کرد: افزایش سرمایه برای صنایع مدون و جذب سرمایه در این حوزه از طریق امضای تفاهم نامه های مشترک، آشناسازی مدیران دولتی با پتانسیل های موجود در حوزه صنعت و دانشگاه و همچنین تقویت رشته های صنعتی با حفظ پروتکل های زیست محیطی در گیلان از مهمترین دستاوردهای مورد انتظار این کنفرانس است.
گلشاهی همچنین از برگزاری این کنفرانس طی سال آینده و با حضور نمایندگانی از صنایع ارگانیک شمال کشور در اروپا خبر داد.
کنفرانس بین المللی «زنجیره تأمین سبز» ۱۴ اردیبهشت ماه به ریاست دکتر تیموری رئیس انجمن لجستیک ایران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار می شود.
نظر شما