به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله سید علیاصغر حسینی ظهر جمعه در خطبههای نماز جمعه یاسوج اظهار کرد: مدیران نباید خود را رئیس مردم و بالاتر و برتر از مردم بدانند.
حسینی گفت: کسانی که چاه و راه را از هم تشخیص نمیدهند دچار این حالات میشوند و با خلق خدا به صورت ارباب و رعیت برخورد میکنند.
وی افزود: این گم شدن موجب بیدینی میشود و انسان را غرق میکند لذا افراد نباید وقتی پست و منصبی پیدا میکنند مغرور شوند چرا که در این صورت پست و غرق میشوند.
حسینی تصریح کرد: برخی از افراد برای جامعه خطرناک هستند و اگر در جامعه به موقعیت و جایگاه و مقامی برسند خودشان را گم میکنند و تصور و فکر میکنند باید بر همه فخر فروشی کنند.
حسینی گفت: حضرت یوسف بهترین الگوی مدیریتی است و آن حضرت چه در چاه و چه در عزیزی مصر و چه در موقعیتهای دیگر به یه یک صورت بود.
حسینی به مناسبتهای مختلف پیش رو اشاره کرد و اظهار داشت : یکی از این مناسبت ها هفته شوراهاست که در اسلام نسبت به شور و مشورت صراحتا آیه قرانی داریم.
حسینی تاکید کرد: پیامبر اسلام در زمینه های مختلف با اصحاب خود مشورت می کرد.
وی افزود: شوراهای اسلامی واسطه بین مردم و مسئولان هستند که باید قدر خود را بدانند و منفعت شخصی را در نظر نگیرند ومنفعت ملی و مردمی را در نظر داشته باشند .
امام جمعه یاسوج گفت : رای دادن باری به هر جهت موجب همه بدبختیها و مشکلات است و مردم باید نگاه کنند که این عده اهل کار هستند و میتوانند شهر و روستاهایشان را آباد کنند.
حسینی به دیدار مقام معظم رهبری در عید مبعث با مسئولان اشاره کرد و بیان داشت : مقام معظم رهبری در رابطه با انتخابات ریاست جمهوری نکاتی فرمودند که باید نصب العین کاندیداها قرار گیرد.
حسینی افزود: با داشتن مردمی انقلابی دشمن را مایوس خواهیم کرد و کسانی که برای انتخابات ریاست جمهوری به عرصه آمده اند خدا را در نظر بگیرند و نباید حب و دوستی دنیا آنها را فریب دهد.
امام جمعه یاسوج گفت: مقام معظم رهبری به درستی فرمودند که نگاه نامزدهای انتخابات به بیگانگان نباشد چرا که با مدیریت صحیح میشود از امکانات کشور به خوبی بهرهبرداری کرد.
حسینی تاکید کرد: امروزه با داشتن امکانات از رئیس جمهور توقعات زیادی هست چرا که این مردم مستحق گرفتاری و بیکاری نیستند.
وی افزود: مردم نباید در جایی قرار گیرند که برای شغل و نان گرفتار باشند.
حسینی تصریح کرد: کشور به مدیریت صحیح نیاز دارد که امکانات را از حالت بالقوه به بالفعل دراورد و بتواند مشکلات فقر و بیکاری و مشکلات معیشتی را با این امکانات برطرف سازد.
نظر شما