به گزارش خبرنگار مهر، پرویز سالاری پیش ازظهر شنبه در نشست خبری که به مناسبت سالروز شوراها که در سالن جلسات شورای شهر بندرعباس برگزار شد، بیان داشت: شورای چهارم علیرغم اینکه از سلایق مختلفی تشکیل شده بود از ابتدا سعی کردیم که تفکرات سیاسی و گروه بندی های سیاسی تاثیری در تصمیم گیری های شهری نداشته باشد.
وی عنوان کرد: بودجه های فرهنگی که بیش از ۷۰ درصد آن به حوزه ورزش و تیم فوتبال شهرداری اختصاص می یافت اصلاح شد و ۵۰درصد اعتبارات فرهنگی به سایر حوزه ها و ورزش بانوان هم تخصیص یافت.
سالاری خاطرشان کرد: در زمان ورود به شورای شهر ردیف بودجه ای به عنوان پژوهش نداشتیم و اعتبارات آموزشی هم ۱۰۰میلیون تومان بود که به یک میلیارد تومان افزایش یافت.
وی خاطرنشان کرد: شهر بندرعباس فاقد مرکز مطالعات شهری بود، با پیگیری های صورت گرفته در دی ماه سال ۹۰ مرکز مطالعات شهری بندرعباس راه اندازی شد و تاثیر خوبی در روند وسعه شهر بندرعباس داشت.
رئیس شورای شهر بندرعباس با بیان اینکه جمعیت شهر بندرعباس و توسعه شهری موزائیکی است، ابرازداشت: در یک فضای تعاملی از دستگاه های دولتی که در توسعه شهری نقش داشتند جلسات متعددی را در راستای حل مشکلات شهر بندرعباس برگزار کنیم.
وی با بیان اینکه هنوز مدیریت واحد شهری مصوب مجلس نشده است، عنوان کرد: با همکاری مناسب با مدیران عالی رتبه استانی مدیریت متحد شهری را ایجاد کنیم و جلسات خوبی با محوریت شورای شهر بندرعباس و فرمانداری بندرعباس برگزار شد.
سالاری اظهارداشت: ۲۳۱ جلسه شورای شهر بندرعباس طی چهار سال برگزار شد و ۵۳۱ مصوبه به تصویب رسید همچنین ۳۰۶ جلسه کمیسیون در شورای شهر برگزار شد که ۴۸۱ مصوبه به همراه داشت.
رئیس شورای شهر بندرعباس با بیان اینکه مهمترین مصوبه شورا راه اندازی شوراهای اجتماعی محلات بد، ابرازداشت: شناسنامه محلات با معیار سرانه آموزشی، فضای سبز، بهره مندی از خدمات شهری، تاسیسات شهری، شاخصین محلات، نام آوران محلات، اماکن تاریخی محلات و تعداد شهدا تهیه شده است و کتاب شناسنامه محلات در روز شوراها رونمایی خواهد شد.
وی عنوان کرد: شهرداری و راه شهرسازی املاک را برابر نقشه های هوایی سال ۶۷ به قیمت همان زمان به ساکنان واگذار کرد. در نایبند جنوبی و برخی محلات که به نام بنیاد مستضعفان بود سند زمین ها به صورت رایگان به خانواده های بی بضاعت واگذار شد.
سالاری در مورد فرهنگسرای رسانه بیان داشت: سال گذشته فرهنگسرای رسانه به اتمام رسید ولی تجهیز ساختمان به دلیل کمبود اعتبارات و تحریم ها صورت نگرفت. از شنبه خبرنگاران می توانند از امکانات، اینترنت و فضای گفتگوی بوجود آمده بهره ببرند.
وی با بیان اینکه توقعات زیادی از شهرداری و شورای شهر است اما شاهد رکود اقتصادی هستیم، افزود: ۴۸درصد شهر بندرعباس بافت فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی است. در بسیاری از نقاط شهر ساخت و سازهای غیر رسمی و خارج از چارچوب طرح تفصیلی شهر انجام شده است.
رئیس شورای شهر بندرعباس در مورد برآیند جلسات مشترک با مدیران سازمانها و دستگاه های دولتی و غیردولتی بیان داشت: در جلسه ای که با دادستان کل استان هرمزگان برگزار شد، شهرداری بندرعباس و آتش نشانی شهر، لیست ساختمان ها و مجموعه های گردشگری، تجاری و هتل های غیر ایمن و فاقد پایان کار ساختمانی را به دادستانی اعلام کردند و دادستان استان مهلت دو ماهه به این مجموعه ها برای تعیین و تکلیف و دریافت پایان کار ساختمانی داده است.
وی گفت: یکی از معضلات شهری مدیریت واحد شهری است، یک کمیسیون با معاون استانداری، راه و شهرسازی، شورای شهر و در سال ۹۲ مدیریت نظارت بر ساخت و ساز ساحل انتخاب شد یکی از جاهایی که باید بر روی آن حساب باز کرد ساحل است، برخی ها هم کند عمل می کنند و یا تند عمل می کنیم، در ساختمان اگر شهرداری مجوز نمی داد از جای دیگر مجوز دریافت می کرد.
سالاری تصریح کرد: کمیسیون ماده ۵ تصویب کرده بازارچه ماهی احداث شود و شهرداری نمی تواند پروانه ساختمانی صادر نکند، حریم دریا زمانی ۶۰متر بود. الان تغییر کرده است. شیلات ۱۰۰ متر بالاتر از بازار ماهی فروشان انبار احداث کرده است. با مشاوران دانشگاه هرمزگان قراردادی امضا شده است. از این حالت زیگزاکی جلوگیری شود. در محلات ساحلی شاهد یک ساخت و ساز غیرمتعارف هستیم.
وی عنوان کرد: قرار شد یک مطالعات جامعه انجام شود و راس الخط حریم ساحلی مشخص شود. مجتمع فرهنگی در حریم ساحلی ساخته شد. در کمیسیون ماده ۱۰۰ فعلا این طرح تعلیق شده است.
نظر شما