به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی و کاربردی ارتش در فارس، امیر دکتر حسین محمدی به مناسبت روز معلم در جمع اساتید ودانشجویان این دانشگاه گفت: هدف آموزش وپرورش در دوران معاصر تنها منحصر به انتقال تجارب بشری نیست بلکه رسالت آن ایجاد تغییرات مطلوب در نگرش وشناخت رفتار انسانهاست وعلم گرایی، عقلانیت، نوآوری،خلاقیت و علم افزایی است که مشکلات جامعه را حل می کند وحرکت در مسیر علم وعقل در شکوفایی عوامل مختلف توسعه نقش بسزایی خواهد داشت.
وی ادامه داد: اگرجوانان بسمت جامعه ای عقل گرا وعلمی سوق داده شوند آینده جامعه بسیار درخشان خواهد بود ودر این میان نقش معلمان بسیار برجسته است.
امیرمحمدی در ادامه به نقش کلیدی معلمان به عنوان مجریان آموزش عمومی در جامعه اشاره کرد و گفت: اساتید ومعلمان بستر سازتوسعه فرهنگی در کشور هستند بطوری که در توسعه متوازن و همه جانبه و پیشرفت جامعه نقش بسزایی دارند.
وی رابطه دانش آموز با معلم را یک رابطه باطنی ومعنوی دانست وافزود: دانش آموز ویا دانشجو، معلم را شخصیتی محترم وممتاز می داند زیرا آنچه در فرآیند تعلیم وتربیت به متعلم انتقال می یابد تنها معلومات ومهارت های معلم نیست بلکه تمام صفات، خلقیات، حالات نفسانی ورفتارظاهری او نیز به شاگردان منتقل می شود وبه همین جهت به عنوان یک الگوی محبوب پذیرفته می شود.
رئیس دانشگاه علمی و کاربردی ارتش در فارس ادامه داد: تربیت صحیح همیشه بربنای تعلیم صحیح ایجاد می شود به نحوی که هرچه میزان تعلیم وعلم آموزی قوی تر باشد زمینه برای تربیت صحیح نیز مهیاتر است.
امیر محمدی تصریح کرد: نظام آموزشی هر کشوری به دست معلمان شکل گرفته و سامان می یابد در این میان هر اندازه سطح دانش، توانایی، مهارت، تخصص و تعلق سازمانی آنان بالاتر باشد آن نظام موفق تر، پویاتر و موثرتر خواهد بود و از طرفی دیگرآنچه دانش آموزان و دانشجویان در مدارس و دانشگاهها کسب می کنند متاثر از خصوصیات، کیفیات، شایستگی علمی، فرهنگی، دینی، تربیت اجتماعی، اخلاقی و معنوی معلمان است.
وی افزود: می توان سطح توانایی و کیفیت علمی هر کشور را از سطح دانش،توانایی و مهارت معلمان آن کشور تشخیص داد.
نظر شما