به گزارش خبرنگار مهر، محمدکمال سرویها ظهر امروز در نشست خبری خود که به مناسبت هفته شوراها در مشهد برگزار شد اظهارکرد: باوجود اینکه بیش از ۳۰ سال از اجرای طرح نوسازی اطراف حرم مطهر می گذرد، ولی متاسفانه حتی ۵۰ درصد هم پیشرفت کار نداشتیم و با این روند ۲۰۰ سال دیگر طرح نوسازی بافت پیرامونی حرم مطهر به طول خواهد انجامید.
وی افزود: بسیاری از کارشناسان حوزه شهری معتقدند که شهرداری مسیر را در این زمینه اشتباه رفته است و نباید ساکنان از این بافت رانده می شدند و بسیاری از تکایا و فضاهای معنوی تخریب می شد.
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در ادامه گفت: یکی از مهم ترین اقداماتی که در دوره چهارم شورای شهر به انجام رسید موضوع توجه به مناطق کم برخوردار و حاشیه شهر بود که عده ای با آن مخالف بودند و با این وجود توانستیم گام های خوبی در این حوزه برداریم.
وی افزود: دولت برای حل مشکلات مناطق حاشیه شهر وعده های زیادی داده بود که متاسفانه به آنها عمل نکرد و شهردای از محل بودجه خود به این مناطق رسیدگی می کند.
ساخت ۱۱۰ مسجد در نقاط مختلف شهر
سرویها در ادامه خاطرنشان کرد:مشهد باید به سمت زائر محوری سوق پیدا کند و این امر نیازمند ایجاد زیرساخت های دینی است که متاسفانه با وجود بزرگ شدن شهر، شاهد فقدان این زیرساختها هستیم.
وی افزود: در این راستا علاوه بر ساخت زائرسراهای ارزان قیمت،احداث ۱۱۰ مسجد جدید در مشهد نیز در دستور کار قرار گرفت و در کنار سازمان هایی از جمله آستان قدس رضوی ، اوقاف و شهرداری مشهد ، خیران نیز مشارکت کردند.
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد خاطرنشان کرد: همچنین به منظور ایجاد فضا های مناسب ورزشی در شهر با همکاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نسبت به ساخت سوله های ورزشی در زمین هایی که شهرداری اختصاص داده است اقدام شد.
مدیریت جهادی در ساخت خطوط قطار شهری
وی در ادامه به موضوع ساخت خطوط قطار شهری در مشهد اشاره و خاطرنشان کرد: برنامهریزی های گذشته به گونهای بوده که هر ۱۰ سال یک خط قطار شهری تکمیل شود ولی با همت اعضای شورای اسلامی شهر مشهد طی ۳ سال حفاری تونل خط دوم قطار شهری مشهد که پیش از آن تنها 17 درصد پیشرفت داشت به پایان رسید و بهره برداری نیمی از مسیر نیز به انجام شد.
سرویها بیان کرد:حفاری بیش از ۵۰ درصد خط۳ قطار شهری مشهد نیز تا پایان دوره چهارم شورا به انجام رسیده و این خط تا سال ۹۷ به بهره برداری می رسد.
دولت سهم خود را پرداخت نکرد
وی در ادامه سخنان خود به موضوع نوسازی ناوگان اتوبوس و تاکسی در مشهد اشاره کرد و گفت: دولت سهم یک سومی خود از هزینه های ناوگان عمومی را پرداخت نکرده وشهرداری از محل منابع داخلی نسبت به خرید اتوبوس جدید اقدام کرد.همچنین در این مدت تعداد زیادی تاکسی به استفاده از منابع داخلی شهرداری مشهد و حمایت های شورا نوسازی شد.
سرویها همچنین از تسویه بیش از ۲ هزار میلیارد تومان از دیون شهرداری به بانکها در این دوره فعالیت شورای شهر خبر داد.
نظر شما