به گزارش خبرنگار مهر، یوسف مرادلو شامگاه چهارشنبه در آیین بزرگداشت پیشکسوتان صنعت سرب و روی ایران، افزود: در حال حاضر صنعت و معدن سرب و روی به ۱۰۰ واحد تولیدی سرویس میدهد و دسترسی به سهولت به تجهیزات خط تولید، نیروی کار وافر و کارآمد و دانش لازم همه به خاطر تلاش و زحمات پیشکسوتان است که ما باید آن را قدر بدانیم.
وی ادامه داد: برخی مسئولین با الگو قرار دادن حامیان این صنعت در سالهای گذشته بدون نگاه تبعیضآمیز کارهای مشابهی را با خلاقیت خود در راستای حمایت از این صنعت انجام دادهاند که امروزه نام استان زنجان به واسطه تولید این دو فلز گرانبها، استانی علمی و استراتژیک شناخته میشود.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع سرب و روی ایران گفت: کمبود مواد اولیه دغدغه مهمی برای این صنعت است و به حق صنعتکاران به خوبی مدیریت میکنند و اخیرا پا را فراتر گذاشته و این مواد اولیه و ماده معدنی را وارد میکنند ولی از آنجایی که توزیع ماده سهمیهبندی است از یک کشور و دولت اسلامی انتظار میرود که ماده معدنی عادلانه توزیع شود و این ایرادات شنیده و پیگیری شود که در صورت تحقق این مهم، صنعت سرب و روی موفق خواهد شد .
مرادلو افزود: تامین مواد اولیه و کمبود این مواد از جمله بزرگترین مشکلات پیشروی این صنعت است که توزیع ناعادلانه مواد نیز بر مشکلات این صنعت دامن زده و مدتی است که توزیع عادلانه مواد اولیه آرزویی برای صاحبان صنایع شده است.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع سرب و روی ایران ادامه داد: سالها زحمت کشیده شده تا این صنعت بتواند به وضعیت کنونی دست یابد و انتظار میرود مسئولان با توجه به شعارهایی که میدهند گوش شنوایی را در مقابل اعتراضها و درخواستها داشته باشند .
مرادلو افزود: زحمات کارکنان و مهندسان در شکلگیری و توسعه این صنعت فراموشنشدنی است و صنعت سرب و روی ایران با تلاشهای آنانچنان گسترش یافته که این صنعت از وضعیت مصرفکننده و بزرگترین تولید و صادرکننده تبدیل شده است و این در حالی است که در دنیای امروز به لحاظ سیاسی امور بر وفق مراد این صنعت نبوده است.
وی ادامه داد: تبعیض سبب انگیزهکشی میشود و حقوق افراد ضایع میشود. بهتر است مسئولان بیشتر توجه کنند زیرا این روزها میگذرد و تصمیمات و مصوبات آنها به خاطره تبدیل خواهد شد و رفتار عقلایی آن است که هر مدیر و یا سازمانی از خود خاطرات خوب به جای بگذارد.
رئیس انجمن سرب و روی ایران گفت: صنعت سرب و روی در استان زنجان، صنعتی تاثیرگذار است و این تاثیرگذاری در جنبههای اشتغالزایی و ارزآوری بسیار مهم است.اگر در شرایط عادی صنعت سرب و روی در سال ارزیابی برای کشور دارد و این در شرایطی است کخ صنعت سرب با مشکل مواجه است و صنعت روی نیز با ۳۵ درصد ظرفیت خود ادامه فعالیت میدهد با این اوصاف پیشبینی میشود که در سال جاری میزان ۱۰۰ هزار تن صادرات انجام شود.
مرادلو افزود: صنعت سرب و روی در سالهای گذشته با توجه به مشکلاتی که داشت تعدیل نیرو نداشت و این درحالی بود که اکثریت شرکتها با زیانهای میلیاردی و کاهش قیمت جهانی مواجه بود.خوشبختانه سال گذشته با افزایش قیمت جهانی مقداری از این زیانها جبران شد و پیشبینی میشود که امسال هم سال خوبی برای صنعت روی برسد.
رئیس انجمن سرب و روی ایران ادامه داد: با پیشرفت و توسعه این صنعت و صنایع وابسته آن که پیشرفت چشمگیری داشتند، در حال حاضر بیش از ۳۰ هزار نفر از این صنعت ارتزاق میکنند و مصرف شمش روی از ۱۰ هزار تن در اوایل فعالیت این صنعت، ۱۰ برابر شده و به ۱۰۰ هزار تن رسیده است.
در این مراسم از ۸۰ نفر از پیشکسوتان صنعت سرب و روی ایران تجلیل شد.
نظر شما