سید صالح فاضلی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ۳۰ در صد از جمعیت دانش آموزان به عنوان هنرآموز در هنرستان ها، در طول سال، مشغول به تحصیل هستند.
وی، جایگاه هنرستان ها را در جامعه آینده بسیار پررنگ دانست و افزود: مرتبط کردن آموزش و تربیت نیرو با نیاز کار و اشتغال، یکی از وظایف اساسی هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش است.
مدیر آموزش و پرورش شادگان ادامه داد: فرصت ادامه تحصیل برای دانش آموزانی که در بعضی از دروس پایه ای از جمله ریاضی، شیمی، فیزیک و ... ضعیف هستند، وجود بازار کار مناسب برای دانش آموزان هنرستانی حتی قبل از فارغ التحصیل، تنوع درسی در هنرستان ها، یک سال فارغ التحصیلی زودتر دانش آموزان هنرستانی، خودباوری و اعتماد نفس بالا در هنرجویان هنرستان ها، موفقیت بهتر هنرجویان هنرستان ها در صورت عدم قبولی و ورود به دانشگاه ها را می توان از جمله موارد لزوم گسترش هنرستان ها نام برد.
فاضلی در پایان بیان کرد: باید پیش بینی هایمان با توجه به نیاز جامعه ایجاد شود و بیکاری که منشا بسیاری از آسیب های اجتماعی است را با تولید حل کرد و دانش آموزان با حرکت به سمت تولید بتوانند خدمتی به خود و جامعه کنند.
نظر شما