به گزارش خبرگزاری مهر،کاظم محمدی اقدم شنبه شب در جلسه بررسی مسائل و مشکلات آب شرب روستاهای سلماس افزود: در حال حاضر با تلاش قابل توجه شرکت آب و فاضلاب روستایی استان و نگاه ویژه دولت یازدهم، بیش از 83 درصد از جمعیت روستایی استان تحت پوشش خدمات این شرکت قرار دارد.
وی اضافه کرد: در طرح جامع تامین آب شرب سالم، برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برای روستاها تهیه شده و در آن نیازها، مشکلات و حجم عملیات مورد نیاز هر یک از روستاها مشخص شده است.
وی در خصوص روستاهای شهرستان سلماس نیز اظهار کرد: برای آبرسانی به روستاهای سلماس 810 میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است و تمامی برنامه های پیش بینی شده به فرمانداری و مسئولان شهرستان ابلاغ شده است.
وی با اشاره به تخصیص اعتبارات صندوق توسعه ملی برای اجرای طرح های آبرسانی روستایی در آذربایجان غربی ادامه داد: شهرستان سلماس در بین شهرستان های استان، اعتبارات چشمگیری را در این زمینه به خود اختصاص داده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی آذربایجان غربی گفت: از 151 روستای شهرستان سلماس 98.8 درصد جمعیت آن از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی برخوردار است و 45.79 درصد آن نیز تحت پوشش خدمات شرکت قرار دارد.
محمدی اقدم افزود: با تخصیص اعتبار و اجرای طرح های آبرسانی پیش بینی شده میزان جمعیت برخوردار از آب آشامیدنی و تحت پوشش در این شهرستان افزایش چمشگیری خواهد یافت.
نماینده مردم سلماس در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با تقدیر از تلاش های صورت گرفته توسط شرکت آب و فاضلاب روستایی برای آبرسانی به روستاها اضافه کرد: هدف نهایی مسئولان در نظام جمهوری اسلامی، حل ریشه ای مشکلات مردم و فراهم کردن شرایط زندگی مطلوب برای آنهاست.
شهروز برزگر توسعه روستایی را عاملی مهم در رشد امنیت پایدار و ثبات در کشور عنوان کرد و ادامه داد: سرمایه گذاری در روستاها از جمله تامین آب شرب سالم و بهداشتی علاوه بر جلوگیری از مهاجرت به شهرها در جلوگیری از پدیده ها و معضلات از جمله حاشیه نشینی و ارتکاب جرم موثر خواهد بود.
در این جلسه مسائل و مشکلات آبرسانی به روستاهای بخش مرکزی و کوهسار سلماس توسط بخشداران منطفه مطرح و مقرر شد روستاهای دارای مشکل توسط بخشداری ها مشخص و پس از بررسی و اولویت بندی نسبت به رفع مشکلات اقدام شود.
نظر شما