به گزارش خبرنگار مهر، شورای هماهنگی تبیین برنامه عملیاتی سال ۹۶ کلان منطقه ۳ آمایشی کشور ظهر یکشنبه در دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.
دبیر کلان منطقه ۳ آمایشی کشور در این نشست به معرفی کلان منطقه پرداخت و آماری از تعداد دانشگاهها، بیمارستانهای مستقر و تعداد تختهای بیمارستانی ارائه کرد.
فرهاد فراهانی به اقداماتی از جمله استقرار دبیرخانه کلان منطقه به منظور تشکیل کارگروههای مرتبط با هر بسته تحول و تشکیل جلسات فعالیتهای کارگروهها اشاره کرد و ماموریتهای مشترک کلان منطقه از جمله بینالمللیسازی آموزش علوم پزشکی را مطرح کرد.
دبیر کلان منطقه اعتبار بخشی موسسات آموزشی را یکی از بزرگترین دستاوردهای کلان منطقه ۳ خواند و آن را حاصل تشکیل کارگروه اعتباربخشی و تدوین شیوهنامه اجرایی اعتباربخشی موسسات آموزشی دانست و یادآوری کرد: همدان و کرمانشاه دو دانشگاه تائید اعتبار شده به مدت دو سال در کلان منطقه ۳ هستند.
فرهاد فراهانی اعتبار بخشی بیمارستانهای آموزشی را دستاورد قابل توجه دیگری عنوان کرد و ارتقای نظام ارزیابی و آزمونها، بازنگری کوریکولومهای آموزشی، توسعه آموزش مجازی در سطح دانشگاههای تحت پوشش و همکاری با دانشگاه مجازی آموزش پزشکی و نیز تدوین سند جامع علمی موقت کلان منطقه را از دیگر دستاوردهای کلان منطقه ۳ دانست.
دبیر کلان منطقه مشارکت بخش خصوصی، توسعه دانش داروسازی و تربیت نیروهای حدواسط را حاصل مشارکت در کلان منطقه ۳ دانست و با اشاره به اقدامات معاونت دانشجویی و فرهنگی، معاونت غذا و دارو، حوزه تحقیقات و فناوری و معاونت درمان گفت: امتیاز کلان منطقه ۳ از میانگین خودارزیابی و انطباق نهایی کل کشور بالاتر است.
فرهاد فراهانی هموار ساختن چالشهای پیش رو در تحقق بستههای تحول و نوآوری را مهمترین فعالیت کلان منطقه در سال ۹۶ عنوان کرد.
معاون آموزشی دانشگاه کرمانشاه نیز با اشاره به این موضوع که رقابت در کلان منطقه ۳ بسیار سالم و پیشرفتها قابل ملاحظه است، به ماموریتهای ویژه کلان منطقه اشاره کرد.
فرید نجفی افزود: خوشبختانه در ۲ سال اخیر، ۳ سازمان شامل مرکز ملی تحقیقات راهبری آموزشی، آموزش مجازی و مرکز ملی آموزشهای مهارتی تشکیل شده است.
وی عنوان کرد: در حوزه معاونت آموزشی مجموع اعتبارات بین ۲۰ تا ۹۰ درصد افزایش داشته است و با وجود اینکه بیشترین توجهات در طرح تحول سلامت به حوزه درمان معطوف بوده است، حوزه آموزش نیز ۱۰ درصد رشد داشته است.
معاون آموزشی کردستان نیز با بیان اینکه تغییر و تحول در آموزش شروع شده است و با قدرت در حال پیشروی است، گفت: دو دانشگاه کلان منطقه ۳ درخشیدند و ۲ اعتبار بخشی نیز انجام شده است.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه ایلام نیز عنوان کرد: در دو سال اخیر با طرح تحول نوآوری و آموزش، اتفاقات بسیار مثبتی خصوصا در مناطق محروم افتاده است.
محمد صادقیفر ادامه داد: امروز نگاه آموزش، نگاه ارزش افزوده است و دانشگاهها به دنبال ارتقای سطح آموزش هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز سه دستور کار مرتبط با حوزه آموزش را مطرح کرد که تدوین سند توسعه آموزشی کلان منطقه ۳ بعنوان اولین دستور کار مطرح شد.
سیدحبیب الله موسوی بهار عنوان کرد: اگرچه اعتباربخشی انجام شده اما باید به صورت مداوم و مستمر صورت پذیرد.
نظر شما