به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از سايت اينترنتي ايلاف، همانگونه كه انتخاب هوشيار زيباري براي وزارت خارجه عراق از سوي شوراي حكومت انتقالي عراق همراه با استدلال هايي همراه بود ، معرفي نخستين سفيرعراق جديد نيزبه دلايلي صورت گرفت و منطقي خواهد بود كه در سايه تحولات موجود، واشنگتن نخستين پايتختي باشد كه پذيراي نماينده عراق جديد باشد.
سفير جديد و اولين شخصي كه بغداد او را معرفي كرد، خانمي عراقي با تابعيت آمريكايي است، پدرش شيعه و مادرش از اهل تسنن است.
اين زن عراقي هم اكنون مدير"موسسه ي عراق" است كه وي ده سال پيش براي بررسي شيوه حكومت دموكراسي در عراق آن را در آمريكا بنا نهاد و هم اكنون نيز بر محاكمه صدام حسين رئيس جمهور سابق عراق به اتهام جنايات جنگي اصرار دارد.
خانم راند رحيم فرانكي 54 ساله در گفتگويي با اين روزنامه گفته است كه فعاليتهاي خود را به عنوان كاردارعراق در آمريكا به شكل ديپلماتيك غير رسمي در واشنگتن آغاز خواهد كرد.
وي دربخش ديگري ازاين گفتگو مي افزايد: شرايط خود را به عنوان سخنگوي عراق جديدي كه همچنان تحت اشغال است در كشور اشغالگر استثنايي دانسته و آن را درك مي كند.
خانم رحيم مي گويد:عراق كه از سال 1921 ميلادي به استقلال رسيد ولي هم اكنون به شكل موقت از اعمال بخشهايي از حاكميت خود محروم است لذا وي تمام تلاش هاي خود را براي بازگشت امور به بهترين وجه و درنزديك ترين زمان ممكن بكار خواهد گرفت.
اين روزنامه آمريكايي همچنين مي نويسد : خانم رحيم متولد شهر بغداد بوده و دوره كودكي خود را نيز دراين شهر گذرانده است اما به شكل مستمري از دهه هفتاد ميلادي ميان عراق و ديگر كشورها در حال رفت و آمد بوده است تا اينكه در سالهاي اخير نظام صدام وي را ممنوع الورود كرد اين روزنامه آمريكايي همچنين ميان تعيين رحيم فرانكي و تحولات سياسي اخير از سوي آمريكا براي انتقال قدرت به عراقي ها مرتبط مي داند .
در گفتگو با روزنامه نيويورك تايمز:
خانم رحيم: حساسيت نمايندگي كشور اشغالي را در كشور اشغالگر مي دانم
خانم راند رحيم سفير عراق در آمريكا در گفتگو با روزنامه نيويورك تايمز گفت از شرايط نمايندگي كشور اشغالي در كشور اشغالگر به خوبي اطلاع دارم.
کد خبر 39726
نظر شما