۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۴۵

عضو انجمن استصنا اعلام کرد؛

مشارکت ایران و آمریکا در ساخت تجهیزات نفتی

مشارکت ایران و آمریکا در ساخت تجهیزات نفتی

عضو انجمن استصنابه عنوان نماینده بخش خصوصی در صنعت نفت از آغاز نخستین مشارکت رسمی سازندگان ایرانی و آمریکایی در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی ایران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت ملی نفت ایران ، ندا موسوی زادگان در تشریح آغاز نخستین مشارکت رسمی سازندگان ایرانی و آمریکایی در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی ایران، گفت: با هدف اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی مبنی بر کاهش وابستگی به خارج از کشور، انتقال دانش و تکنولوژی و اشتغال آفرینی مولد، انجام و همکاری با شرکت "پال کورپوریش Pall corporation" آمریکا آغاز شده است.

او با بیان اینکه بومی سازی انواع فیلتراسیون و تجهیزات تصفیه در صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران در دستور کار ما است، تصریح کرد: فیلتراسیون و تجهیزات تصفیه یکی از کالاهای پرمصرف در صنعت نفت کشور است؛ به طوریکه یک مجتمع پتروشیمی و یا پالایشگاه نفت و ... در طول سال باید برای تولید پایدار و ایمن محصولات اقدام به تعویض فیلتراسیون و تجهیزات تصفیه ماشین آلات خود بکنند.

موسوی زادگان اظهار کرد: در حاشیه برگزاری بیست و دومین نمایشگاه نفت، هیاتی از این شرکت آمریکایی به تهران آمد و مذاکرات برای راه اندازی یک خط تولید مشترک در صفادشت کرج انجام و توافق نهایی حاصل شده است.

این عضو انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت با بیان اینکه با راه اندازی خط جدید تولید فیلتراسیون هیدرولیک نه تنها امکان بومی سازی دانش فنی این کالای پرمصرف در سطح صنایع نفت، گاز و پتروشیمی ایران فراهم می شود، ادامه داد: همچنین امکان صادرات این کالاها به کشورهای نفت و گاز خیز منطقه همچون عراق، کشورهای حوزه آسیای میانه، مرکزی، قفقاز و حاشیه خلیج فارس هم فراهم می شود.

وی با یادآوری اینکه در دوران تحریم فیلتراسیون و تجهیزات تصفیه مورد نیاز صنعت نفت از طریق دلالان و واسطه ها با کیفیت و استانداردهای پائین وارد کشور می شد، بیان کرد: با تولید داخلی این محصولات علاوه بر توقف واردات، دست دلالان و واسطه ها هم کوتاه شده و امکان تامین محصول با کیفیت بالای جهان در صنعت نفت کشور فراهم می شود.

موسوی زادگان با یادآوری اینکه در شرایط تحریم هزینه وارد یک کالای فیلتراسیون حدود ١٠ تا ١٢ هزار دلار بوده است که با تولید در داخل کشور امکان کاهش هزینه آن به ١٥٠٠ تا ٢٠٠٠ دلار فراهم می شود، تاکید کرد: علاوه بر انتقال دانش، با آموزش مهندسان ایرانی امکان ارائه خدمات فنی و مهندسی هم در داخل کشور به صنایع نفت، گاز و پتروشیمی فراهم خواهد شد.

به گفته وی اولین خط تولید این کالای مورد نیاز صنعت نفت در کشور به زودی راه اندازی خواهد شد.

کد خبر 3975302

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha