۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۴۹

همایش رویکردهای مهندسی پزشکی در پزشکی ترمیمی آغاز به کارکرد

همایش رویکردهای مهندسی پزشکی در پزشکی ترمیمی آغاز به کارکرد

اولین همایش رویکردهای مهندسی پزشکی در پزشکی ترمیمی از امروز در دانشگاه امیرکبیر آغاز به کارکرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه امیرکبیر، صبح امروز نخستین همایش «رویکردهای مهندسی پزشکی در درمان و تشخیص» با محوریت پزشکی ترمیمی و سلول های بنیادی به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر آغاز به کار کرد.    

در این همایش مسئولانی از ستاد توسعه علوم و فناوری سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اساتید، پژوهشگران و دانشجویان مهندسی پزشکی و دیگر رشته های مرتبط در برنامه های این همایش تخصصی شرکت کردند.

دکتر محمد ربیعی، رئیس پژوهشکده مهندسی سیستم های تشخیص پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ضمن اشاره به راه اندازی اولین دانشکده مهندسی پزشکی کشور در این دانشگاه گفت: تاکنون گرایش های مختلف مهندسی پزشکی در دانشگاه راه اندازی شده و توسعه علوم و فناوری های این حوزه در سراسر کشور، قابل قبول بوده است. 

وی از برنامه ریزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به منظور برگزاری ۵ تا ۶ همایش بررسی رویکردهای مهندسی پزشکی در درمان و تشخیص تا پایان امسال خبر داد و گفت: اولین دوره از این سلسله همایش ها با محوریت پزشکی ترمیمی و سلول های بنیادی که از جمله مباحث روز محافل علمی دنیاست برگزار شده و موضوع دومین همایش نیز «طراحی و تولید کیت های تشخیصی» پزشکی خواهد بود. 

به گفته وی، ایمپلنت های دندانی و دیگر ایمپلنت های کاشتنی نیز یکی از موضوعات این سلسله همایش هاست که تا پایان امسال شاهد برگزاری آن خواهیم بود. 

ربیعی تصریح کرد: یکی از اهداف اصلی ما این است که با تشکیل تیم های تخصصی و همکاری آنها با دستگاه های خارج دانشگاه که طرف تفاهم ما هستند پروژه یا مطالعات مشترکی را در حوزه مهندسی پزشکی اجرایی کنیم که خوشبختانه زیرساختهای لازم برای این کار فراهم شده است. 

به گزارش مهر، در همایش یک روزه رویکردهای مهندسی پزشکی در درمان و تشخیص؛ پزشکی ترمیمی و سلول های بنیادی، صاحبنظران این عرصه، سخنرانی های تخصصی خود را با عنوان های مهندسی سلول های بنیادی، راهکارهای نوین در تمایز سلول های بنیادی و استقرار داربست جهت ارتقای سلول درمانی و مهندسی بافت، استفاده از تکنیک های چاپ زیستی برای ساخت داربست های مهندسی بافت، روش های اصلاح رفتار سلول های بنیادی در پزشکی ترمیمی، کاربردهای پزشکی کراتین بازیافتی از الیاف پروتئینی و پیشرفت های مهندسی بافت پوست ارائه کردند.

کد خبر 3975347

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha