۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۱۶

۱۵۰ نفر اخراج شد؛

تعطیلی کارخانه «کاشی جم» بروجرد؛ کارگران خواستار فعالیت واحد شدند

تعطیلی کارخانه «کاشی جم» بروجرد؛ کارگران خواستار فعالیت واحد شدند

بروجرد - خط تولید کارخانه «کاشی جم» بروجرد متوقف است و این امر موجب شده که کارگران آن خواستار فعالیت مجدد این کارخانه شوند.

عبدالعلی گیوه کی رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان بروجرد در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تعدادی از کارگران کارخانه «کاشی جم» در آبان ماه سال گذشته از کارخانه اخراج شده اند اظهار داشت: برای این کارگران از سوی اداره کار تشکیل پرونده صورت گرفته و مطالبات آنها پرداخت شده و هم اکنون نیز بیمه بیکاری به آنها پرداخت می شود.

تعطیلی «کاشی جم» از آبان ماه سال گذشته

وی با اشاره به درخواست کارگران این واحد برای فعالیت آن گفت: یک سری کارگر این کارخانه دارد که سر کار هستند و حقوق معوقه دارند، با این وجود معترضین در این زمینه کارگرانی هستند که در حال حاضر بیمه بیکاری دریافت می کنند و دغدغه آنها این بوده که چرا کسی پیگیر راه اندازی این شرکت نمی شود.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بروجرد با اشاره به اینکه راه اندازی این کارخانه نیز بر عهده ما به عنوان دولت نیست گفت: کارفرمای این شرکت یک فرد حقیقی و یک شخص بوده که خیلی تمایل ندارد کارخانه را راه اندازی کند.

گیوه کی در ادامه بدهی معوقه بانکی کارفرمای این شرکت را از جمله دلایل عدم راه اندازی کارخانه «کاشی جم» بروجرد عنوان کرد و گفت: در حال حاضر ۳۰ نفر از مجموع کارگران این کارخانه در کارخانه مشغول فعالیت هستند و بدهی معوق نیز دارند.

وی با بیان اینکه خط تولید کارخانه «کاشی جم» از آبان ماه سال گذشته متوقف شده است گفت: علت توقف نیز عدم فروش در بازار بوده و بازار فروش این کارخانه خوب نبوده و به دلیل اینکه نمی توانسته محصولات خود را به فروش برساند فعالیت خط تولید خود را متوقف کرده است.

۱۵۰ نفر از کارگران اخراج شدند

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بروجرد با بیان اینکه کارفرمای این کارخانه بدهی عمده کارگران را پرداخت کرده و تنها ۳۰ نفر حقوق معوقه دارند گفت: در این راستا نیز علت اعتراض صورت گرفته از سوی کارگران عدم راه اندازی آن بوده که در این زمینه نیز کارفرما باید تمایل به راه اندازی آن داشته باشد.

گیوه کی با تاکید بر اینکه این کارخانه به صورت سهامی نبوده که دولت بتواند در آن نقش داشته باشد گفت: این کارخانه مربوط به یک شخص حقیقی بوده که ظاهرا به مصلحت نیست که کار را شروع کند.

وی با بیان اینکه در گذشته در این کارخانه حدود ۱۸۰ نفر مشغول به فعالیت بودند که امروز به ۳۰ نفر کاهش یافته اند افزود: این ۳۰ نفر نیز در امور حفاظتی و نگهبانی کارخانه مشغول به فعالیت هستند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بروجرد با تاکید بر اینکه ما از این کارگاه قطع امید نکرده ایم گفت: این کارگاه ممکن بوده که بازار فروش محصولاتش مطلوب شود و کار را شروع کند، کما اینکه در حال حاضر شاهد ساخت انبارهای این کارخانه هستیم.

گیوه کی با بیان اینکه بر اساس قانون کار ماهانه یک میلیون تومان بیمه بیکاری به کارگران اخراج شده این کارخانه پرداخت می شود افزود: ما نیز به کارفرمای این کارخانه نامه نوشته ایم که کار را شروع کند که تا این لحظه اقدام به فعال کردن خط تولید نکرده و تنها ۳۰ نفر در امر ایمنی، حفاظت و نگهبانی آن مشغول به کار هستند.

کد خبر 3975417

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha