به گزارش خبرنگار مهر ، سردار محمد رويانيان صبح امروز در مراسم امضاي تفاهمنامه في مابين پليس راهنمايي و رانندگي و آموزش و پرورش پيرامون آموزش ترافيكي در مقاطع مختلف تحصيلي ، اظهار داشت: ايران با داشتن يك صدم جمعيت جهان متاسفانه يك چهارم مرگ و مير ناشي از تصادفات را در جهان به خود اختصاص داده ست.
وي در خصوص ميزان تلفات انساني ناشي از حوادث رانندگي در دنيا اظهار داشت: به علت وقوع حوادث رانندگي در دنيا ، سالانه يك ميليون و 200 هزار نفر كشته و 50 ميليون نفر مجروح مي شوند.
معاون راهنمايي و رانندگي ناجا مهم ترين عوامل بروز تصادفات را انسان، راه و وسيله عنوان كرد و گفت: علي رغم اينكه در اروپا مشكلات زير ساختي، راه ها و استاندارد وسايل نقليه وجود ندارد اما 90 درصد علل تصادفات رانندگي عامل انساني است اين در حالي است كه در كشور ما راه، وسيله نقليه و انسان دچار مشكل بوده و از مجموع اين عوامل 70 درصد مربوط به عامل انساني بوده و مابقي آن به مشكلات راه ها و نقايص فني وسايل نقليه مربوط مي شود.
وي ادامه داد: هم اكنون 180 هزار كيلومتر راه فرعي و اصلي در كشور وجود دارد اما پليس راه در 23 هزار كيلومتر از 317 شهر از يك هزار و 115 شهر كشور حضور موثر دارد.
رويانيان با اشاره به آمار سازمان بهداشت جهاني در رابطه با افزايش مرگ و مير ناشي از تصادفات رانندگي ، تصريح كرد: بر اساس اين آمار ، كشته شدن 50 هزار نفر در سال براي 15 سال آينده انتظاري دور از واقعيت نيست.
وي گفت: در حال حاضر روزانه 70 تا 74 نفر و هر ساعت 3 نفر بر اثر تصادفات رانندگي در كشور كشته مي شوند در اين ميان سهم مرگ و مير جوانان و نوجوانان نيز سهم كمي نيست و بايد مورد توجه ويژه از سوي مسئولان مربوطه قرارگيرد.
رويانيان در پايان اصلي ترين راهكار كاهش چشمگير تلفات انساني ناشي از حوادث رانندگي را در كشور تعميق فرهنگ خود كنترلي و رعايت صحيح قوانين و مقررات راهنمايي و رانندگي را در ميان مردم ذكر كرد و افزود: البته در اين ميان نبايد نقايص فني موجود در برخي از مدل هاي خودروهاي توليد داخل را ناديده گرفت و بايد هر چه سريع تر اين مسئله از سوي مسئولان نظام حل شود.
نظر شما