به گزارش خبرنگار مهر در اراك، نادر ابراهيمي با اشاره به اينكه ارائه تسهيلات زودبازده اقتصادي مسير جديدي براي تقويت اشتغال وسرمايه گذاري در بخش هاي مختلف از جمله كشاورزي را فراهم كرده است اضافه كرد: از مجموع هشت هزار و 716 طرح هاي زود بازده استان دوهزار و 593 طرح مربوط به بخش كشاورزي و شامل بيشترين طرح ها است.
وي تصريح كرد: با اين حال بخشنامه وزير كار مبني برخارج شدن طرح هاي زودبازده با اشتغالزايي زير پنج نفر از دايره واجدان شرايط دريافت تسهيلات بنگاه هاي زودبازده اقتصادي ضربه جدي به طرح هاي اين بخش مي زند چرا كه با توجه به اينكه در غالب شهرهاي كشور بيشترين محصولات از طريق كشاورزي خرد به دست مي آيد و بخش عمده اي از متقاضيان شامل اين بخش هستند عملا از گردونه دريافت تسهيلات خوب زودبازده خارج مي شود.
وي اضافه كرد: با اين بخشنامه بايد درباره 90 درصد پروژه هاي اشتغالزايي بخش كشاورزي استان را كه مانده است چاره اي انديشيد.
وي با اشاره به اينكه كشاورزان با طرح دولت نهم اميد دوباره اي يافتند، اضافه كرد: گرچه ابلاغيه وزير در بخش هايي مفيد است اما باعث ايجاد مشكلات در شهرستانها شده است و ادامه اين روند پيامدهاي مفيدي نخواهد داشت و ما انتظار داريم اين مشكل به صورت خاص حل شود و در زمينه ابلاغيه، وزير محترم استثناهايي قائل گردد. با اين حال 75 درصد توليد محصولات كشاورزي از طريق كشاورزي خرده به دست مي آيد كه نيازمند تقويت و توجه هستند.
وي بااشاره به اينكه 23 درصد از اشتغال كشور در بخش كشاورزي حاصل شده است اضافه كرد: در استان مركزي 95 هزار و 800 نفر شاغل نشانگرآن است كه در حدود 4/26 درصد از اشتغال استان در بخش كشاورزي است.
وي مزيت هاي بخش كشاورزي استان مركزي نسبت به ساير مناطق كشور در كنار محصولات اساسي را در بخش هاي دامي ، باغي و گل وگياه عنوان كرد و گفت: كشاورزان استان مركزي اكنون با نااميدي به دليل بي توجهي مواجه هستند كه بايد چاره اي براي آن انديشيد.
نظر شما