رحیم محمدی در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در بحث تارکین تحصیل کاهش آمار دانشآموزان در این زمینه در دستور کار است، اظهار داشت: این کار با شناسایی و مراجعه به منازل این دانش آموزان صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه طی اقدامات صورت گرفته در سال گذشته خوشبختانه تنها ۱.۹ درصد از دانش آموزان دوره متوسطه استان اصفهان ترک تحصیل کردهاند، ابراز داشت: این آمار نسبت به چهار سال گذشته که ۳.۹ درصد بوده کاهش خوبی را داشته است.
ازدواج در روستاها و صنعت و کشاورزی در شهرها عامل ترک تحصیل هستند
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به اینکه در مناطق مختلف انگیزههای زیادی برای ترک تحصیل وجود دارد، افزود: برای مثل در روستاها ازدواج زودهنگام و در دیگر مناطق نیز کشاورزی و وجود مراکز صنعتی مشوق ترک تحصیل دانش آموزان است.
وی با اشاره به اینکه عوامل بیرونی بیشترین دلیل ترک تحصیل دانش آموزان و فرار آنها از مدرسه است، تصریح کرد: بی انگیزگی دانشآموزان برای اد امه تحصیل در این زمینه سهم کمتری را در زمینه ترک تحصیل دارد.
محمدی با اشاره به اینکه در دوره متوسطه استان اصفهان بیش از ۳۵۰ هزار دانش آموز مشغول تحصیل هستند، ابراز داشت: بر این اساس میتوان گفت در سال ۹۵ حدود هفت هزار دانش آموز دوره متوسطه استان اصفهان ترک تحصیل کردهاند.
۵۷ مدرسه دوره دوم و ۷۷ مدرسه دوره اول متوسطه اصفهان لازمالتوجه هستند
وی در ادامه با بیان اینکه مدارس استان اصفهان به لحاظ کیفیت آموزشی پایش شدهاند، افزود: در این راستا ۵۷ مدرسه در دوره دوم و ۷۷ مدرسه نیز در دوره اول متوسطه در استان اصفهان لازمالتوجه هستند.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به اینکه برای مدارس لازمالتوجه در زمینه مدیریتی تقویتهای لازم صورت گرفته است، اضافه کرد: سعی داریم در سال آینده با افزایش شاخصها مدارس لازم التوجه به مدارس برخوردار تبدیل شوند.
نظر شما