خبرگزاری مهر؛ گروه استان ها- زهرا حسینی*: بارها خبر سفر وزرا و مسئولان ملی به لرستان را شنیده ایم و در کنار همه این اخبار، این سوال مردم را که «نتیجه سفر چه بود؟ » را هم شنیده ایم؛ سوالی که پاسخ به آن کمی مشکل است.
وزرا و مسئولان ملی در سفر به لرستان در جلساتی شرکت کردند که جز سخنرانی های روتین اداری، مجالی برای بحث و تصمیم گیری در رابطه با مشکلات استان را نیافتند و همچنان نتیجه سفر بیش از ۴۰۰ مسئول به استان برای بسیاری از مردم و اهالی اندیشه نامشخص است و شاید اگر هر مسئول ملی یک مصوبه اجرایی در لرستان از خود به یادگار گذاشته بود امروز لرستان گرفتار وضعیت رکود و بیکاری نبود.
از سوی دیگر باید پرسید هزینه سفر این تعداد مسئول ملی که اکثرشان با هواپیما به لرستان سفر کردند و در هتل های درجه یک شهر اسکان داده شدند چقدر بوده و این هزینه های گزاف سودی به حال استان داشته است؟
۴۰۰ مسئول ملی به لرستان آمدند و یک راست به «کشت و صنعت» رفتند و گل و بلبل دیدند و از کنار فقر و بیکاری مردم شهر گذشتند.
بسیاری از مسئولان مهمان در لرستان از مسیری تردد کردند که هیچ یک از پروژه های نیمه کاره شهر را ندیدند و تصور کردند مردم لرستان بدون مشکل و درد گذران زندگی می کنند.
وزیر نیرو چندبار به لرستان سفر کرد و «معشوره» همچنان چشم انتظار تایید وزارت نیرو برای رساندن آب به کشاورزان و مردم کوهدشت و شهرهای پایین دست است.
«پارسیلون» و «چرم و پوست» همچنان تابوی صنعت ورشکسته و بیکار لرستان هستند و صنایع «زاگرس خودرو» و «کاشی جم» امروز به مرحله تعطیلی رسیده اند.
مردم فرهنگ دوست لرستان چند سال است که روی افتتاح هیچ پروژه فرهنگی و هنری را به چشم ندیده اند، مرکز لرستان، شهر پهناور خرم آباد که این روزها خبر پیگیری برای کلان شهر شدن آن به گوش می رسد همچنان تنها یک سینما دارد و کتابخانه مرکزی آن سال هاست نیمه کاره رها شده است.
لرستان برای دومین بار میزبان رئیس جمهوری است که رای اول لرستانی ها بود و به پشتوانه آراء همین مردم در مسند ریاست جمهوری نشست، امروز مردم لرستان حق دارند از رئیس جمهور خود بپرسند که برای رفع بیکاری و فقر مردم این استان چه کرده است؟
*خبرنگار
نظر شما