احمدرضا فیروزی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: یکی از عمدهترین منابع برای توسعه گردشگری در یک منطقه، طبیعت و چشماندازهای منحصربهفرد آن منطقه است امروزه همزمان با پیشرفتهای صنعتی و درگیری انسان با دنیای ماشینی، برای فرار از هیاهوی روزمره زندگی شهری، نیاز به تفرج و پناه آوردن به طبیعت بیشازپیش آشکار گردیده است.
وی بابیان اینکه امروزه تفریح در اماکن طبیعی از مفرحترین شیوه گذران اوقات فراغت به شمار میآید، افزود: آبوهوای مطلوب، سواحل دریاها، آبهای گرم و معدنی، بیابانها و پوششهای گیاهی متنوع، همگی انگیزهای برای جذب گردشگران است.
فیروزی خاطرنشان کرد: طرح ملی طبیعتگردی بهعنوان یک طرح سالم و نشاطانگیز برای بهرهمندی دانشجویان از سیمای بیبدیل طبیعت، مطالعه، تحسین، ستایش و مشاهدهی گیاهان و جانوران و آشنایی با ویژگیهای فرهنگی جوامع محلی برگزار میگردد تأکید بر حفظ محیطزیست و رفاه مردم محلی مهمترین ویژگیهای این طرح است.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد استان البرز گفت: نخستین دوره اردوهای طرح ملی بوم گشت ایران در قالب بازدید جمعی از دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج از چشمهی شور و تپههای رنگی اشتهارد در استان البرز آغاز شد.
وی تصریح کرد: نخستین بازدید طرح ملی بوم گشت محیطزیست با همکاری مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج برگزار شد و در این بازدید دانشجویان رشته عکاسی این مرکز از تپههای رنگی اشتهارد بازدید کردند و از مناظر زیبای این تپهها عکسهای هنری گرفتند.
فیروزی یادآور شد: این بازدید مورد استقبال بینظیر دانشجویان واقع شد و امید است اینگونه بازدیدها ادامه داشته باشد.
نظر شما