محمد حسین مصلحی راد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: عملیات ردیابی و مبارزه با سن غلات از اوایل فروردین ماه سالجاری با همکاری ۱۶۸ کارشناس شبکه پایش در سطح بیش از ۱۷۰ هزار هکتار از مزارع گندم وجو استان آغاز و از اوایل اردیبهشت ماه مبارزه شیمیایی با سن مادر در سطح ۲۳۰۶۸ هکتار انجام شده است.
وی افزود: به دلیل بارش نزولات آسمانی و بارندگی در اوایل سال جاری، امکان مبارزه با سن مادر در مزارع کشاورزی نبود پیش بینی می شود تراکم پوره در مزارع نسبت به سال های گذشته بیشتر باشد.
مصلحی از کشاورزان خواست: به توصیه های شبکه های پایش که در سطوح پهنه های کشاورزی تا سطح دهستان ها و روستا های استان گسترده است توجه کنند و در صورت نیاز به مبارزه، در اسرع وقت مزارع خود را سمپاشی کنند.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین پیش بینی کرد: سطح مبارزه با پوره سن غلات در مزارع گندم وجو بیش از ۵۰ هزار هکتار باشد.
وی ابراز امیدواری کرد: کشاورزان استان از اوایل خرداد ماه با جدیت بیشتری در دو هفته آینده نسبت به مبارزه با پوره سن غلات در مزارع اقدام کنند تا مشکلی در کیفیت گندم تولیدی و فروش محصول خود به سیلو ها پیش نیاید.
مصلحی با بیان اینکه سن گندم در مرحله پورگی باعث خسارت کیفی در آرد تولیدی می شود تصریح کرد: درصد سن زدگی قابل قبول برای خرید تضمینی گندم در سیلو ها و مراکز خرید را حداکثر ۲ درصد است.
نظر شما