پوراندخت نیرومند در گفتگو با خبرنگار مهر، با تاکید بر رعایت شایسته سالاری در چینش کابینه دولت دوازدهم گفت: بهره برداری از مدیران شایسته، متخصص، متعهد، دارای سلامت حرفهای و روانی، تجربه و عملکرد موفق، حذف مدیران شایستهستیز و زنستیز برنامههای عملیاتی مبارزه با «تروریسم شایستگی» و «فساد» است که میتواند باعث کارآمدی کابینه شود و از شاخصههای معرفی کابینه است.
این تحلیلگر مسائل اقتصادی و اجتماعی با بیان اینکه به صِرف تمرکز بر «جوان گراکردن» نمیتوان برای سطوح مدیریت عالی مانند مدیریت یک وزارتخانه تصمیمگیری کرد افزود: واقعیت این است که امروز کشور در شرایط حساسی قرار دارد بنابراین رییس قوه مجریه باید اصل شایسته سالاری را به عنوان نخستین اولویت معرفی کابینه مدنظر قرار دهد.
این مدرس دانشگاه تهران به نشست خبری روز گذشته روحانی اشاره کرد و ادامه داد: اولین نشست خبری رییس منتخب دولت دوازدهم در حالی برگزار شد که رییس جمهور اشارهای گذرا به ترکیب کابینه خود کرد و با توجه به انتقاداتی که به سالمندی کابینه دولت یازدهم مطرح شده است، اعلام کرد میانگین سنی کابینه را جوانتر خواهد کرد .
وی گفت: رییس جمهور با اشاره به دستورالعمل و ضوابط تأمین دستیاران ستادی دستگاههای اجرایی کشور وعده داد تا نظام اداری کشور در آیندهای نامعلوم از این دستیاران نخبه به عنوان مدیر و مشاور استفاده کنند.
این مدرس دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه دستگاههای اجرایی ما دارای ظرفیتهایی مدیریت شایستهای هستند که در حال حاضر جایگاهی در نظام اداری کشور ندارند، گفت: بنابراین انتظار میرود رئیس جمهور منتخب به جای ارجاع دادن شایسته سالاری به آینده نامعلوم، بر انتخاب شایستگان موجود دستگاههای اجرایی ملی و استانی به عنوان مدیر اقدام کند.
نیرومند افزود: رییس دولت مطمئن باشد اگر به افراد شایسته اعتماد کند و این موضوع را در اولویت قرار دهد یک دولت کارآمد خواهد شد و فساد نیز کاهش خواهد یافت؛ در نتیجه اشتغال پایدار و سایر تعهدات و برنامههای دولت تحقق مییابد.
وی در پایان تاکید کرد: انتخاب و انتصاب مدیران به شیوه گذشته، سایر برنامههای دولت را نه تنها محقق نخواهد کرد بلکه زمینهای بر تقویت اقتصاد پوپولیستی خواهد بود!
نظر شما