۶ آبان ۱۳۸۵، ۱۳:۲۶

معرفي اسلام نيازمند اعتدال و ميانه روي در امور است

معرفي اسلام نيازمند اعتدال و ميانه روي در امور است

دبير كل انجمن دانشگاههاي اسلامي مصر و استاد قانون بين الملل قاهره با تأكيد بر اينكه كشورهاي اسلامي و مؤسسات ديني به منظور معرفي اسلام و تبيين آموزه هاي اساسي آن بايد از شيوه اعتدال و ميانه روي استفاده كنند، گفت: به اين طريق و با ايجاد گفتگوهاي سازنده و مفيد مي توان اسلام هراسي و اتهامات نادرست به دين اسلام را از بين برد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از اللواء، دكتر جعفر عبدالسلام دبير كل انجمن دانشگاههاي اسلامي مصر و استاد قانون بين الملل قاهره با بيان اينكه مؤسسات اسلامي و ديني در كشورهاي اسلامي جهت اشاعه تفكرات صحيح اسلامي بايد از شيوه اعتدال و ميانه روي برخوردار باشند، گفت: ايجاد گفتگوهاي سازنده ميان جهان اسلام و غرب به منظور تصحيح چهره نادرست اسلام و اتهامات و افترائاتي كه به آنها مي زنند، ضروري است تا آنها بتوانند با بيماري اسلام هراسي و دشمني با اسلام مقابله كنند.

وي با بيان اينكه بايد ميان جوامع اسلامي و مسلمانان وحدت و انسجام ايجاد شود، ياد آور شد: تقريب ميان مذاهب مختلف اسلامي، تشريك مساعي آنها با يكديگر، همچنين همكاري با مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي در ايران و تلاش به منظور رفع مشكلات جهان اسلام در حل اختلافات جزئي كه ميان مذاهب مختلف اسلامي وجود دارد، بسيار كاربردي و اساسي خواهد بود.

دكتر جعفر عبدالسلام ضمن بيان اين نكته كه از 5 سال پيش يعني از 11 سپتامبر سال 2001 تاكنون كشورهاي اسلامي به منظور تقريب و گفتگو با كشورهاي غربي تلاشهاي بسياري كرده اند تا به ارائه چهره واقعي اسلام و از بين بردن افكار نادرست عليه اسلام و مسلمانان اقدام كنند، افزود: طي سالهاي اخير تلاشهاي كشورهاي اسلامي فزوني يافته تا در پي آن اتهامات و سخنان بيهوده و ياوه عليه اسلام و مسلمانان از بين برود.

استاد قانون بين الملل قاهره اظهار داشت: علماي مسلمان و انديشمندان با دلايل منطقي و علمي و ترجمه آن به زبانهاي مختلف سعي كردند تا از افزايش پديده اسلام هراسي كشورهاي غربي جلوگيري كرده و به ارائه شيوه هاي جديد آموزشي در كتب درسي مدارس كشورهاي اروپايي و غرب بپردازند تا از اهانتهايي كه به اسلام و مسلمانان مي شود، ممانعت به عمل آيد.

دبير كل انجمن دانشگاههاي اسلامي مصر تصريح كرد: با برگزاري همايش، نشست، سخنرانيهاي علمي، همكاري و تبادل اخبار و اطلاعات با رهبران ديني و فرهنگي همچنين رسانه هاي گروهي مي توان در راستاي ارائه چهره واقعي اسلام گام برداشت.

وي در ادامه ياد آور شد: بسياري از دانشگاههاي كشورهاي غربي نيز بخشي به منظور تحقيقات اسلامي اختصاص داده اند، چون دانشگاه فلورانس كه بخشي را به تمدن اسلامي و تحقيقات مربوط به اين دين اختصاص داده تا با كمك استادان دانشگاه و بررسي شيوه هاي تدريس، به تشريح و تبيين اسلام و تمدن آن اقدام كند.

کد خبر 398735

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha