به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل ازروابط عمومی استانداری خراسان رضوی، محمد حسن واحدی در جلسه ای که به منظور ساماندهی مرمت، بازسازی و مشکلات پیرامونی بقاع متبرکه شهرستان نیشابور و شهر فیروزه برگزار شد اظهارکرد: آنچه که می تواند مکمل اعتبارات دولتی در انجام این مهم باشد، مشارکت های مردمی است.
وی افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی نیشابور و فیروزه نسبت به مرکز استان، که یکی از شاهراه های اصلی تردد زائران امام هشتم (ع) محسوب می گردد ،انجام امور زیربنایی در توسعه اماکن مقدس حائز اهمیت است.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی بیان کرد: توسعه بقاع متبرکه مستلزم مدیریت جهادی است تا بتواند با احیاء و تلفیق کمک های مردمی و دولتی شکل گیری قطب فرهنگی در جامعه را رقم بزند.
واحدی به بافت فرهنگی و مذهبی شهرستان نیشابور نیز اشاره کرد وگفت: بهره گیری از خدمات و تجارب خیران بقعه ساز مهم بوده وباید به این موضوع توجه شود.
وی به اهمیت نقش هیات امنای امامزادهها اشاره و تصریح داشت: این افراد باید از بین کسانی باشند که کانون اعتماد مردم محسوب می شوند.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی اظهارکرد: توجه به بقاع متبرکه موجب رونق گردشگری می شود به همین دلیل این اماکن هم از نظر زیر ساخت و بنا و هم از نظر فرهنگی باید رونق پیدا کنند و در این راه تمام کمک ها باید متوجه اوقاف گردد.
واحدی تاکید کرد: عملیات بازسازی ، مرمت و توسعه بقاع متبرکه امام زادگان به منظور برخورداری از نهایت ایمنی، باید بر مبنای اصول مهندسی باشد.
نظر شما