به گزارش خبرنگار مهر، سودابه دستی ترک ظهر امروز دوشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش دزفول اظهار کرد: از سال ۱۳۸۱ جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل با اولویت دخترها آغاز شد و از سال۱۳۹۱ این طرح با عنوان انسداد مبادی بیسوادی به کارخود ادامه داد.
وی افزود: در بهمن ماه پارسال، طی جلسات و پیگیری ها آخرین وضعیت انسداد مبادی بی سوادی در دزفول تشریح شد که طبق آخرین آمار ارائه شده از سوی آموزش و پرورش،۴۰۲ دانش آموز بازمانده از تحصیل با مشخصات دقیق، محل سکونت، محل تحصیل و حتی تفکیک جنسیتی شناسایی شدند.
دستی ترک تصریح کرد: از این تعداد ۱۵۷ دانش آموز فارغ التحصیل شدند، ۸۴ نفر مشغول به تحصیل هستند، هفت نفر دانش آموز استثنایی، دو نفر بیماری صعب العلاج،۶ دانش آموز دختر ازدواج کرده،۱۰ نفر فوت شده، پنج نفر از اتباع خارجی،۳۲ نفر بدسرپرست و هفت نفر دیگر توسط مدیران مدارس جذب شدند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش دزفول گفت: پنج منطقه بحرانی در دزفول وجود دارد که آمار دانش آموزان بازمانده از تحصیل در آنها زیادتر از بقیه مناطق است که این مناطق شامل کوی مدرس ، پیام نور،گاومیش آباد ،کرناسیان و بهشت علی هستند.
دستی ترک عنوان کرد: ۱۵ مدرسه در این مناطق وجود دارد که بیش از هفت هزار دانش آموزان را تحت پوشش قرار می دهند و باید در خصوص شناسایی،جذب و نگهداشتن این دانش آموزان اقدام کرد.
نظر شما