به گزارش خبرنگار مهر، شکرالله حسن بیگی ظهر سه شنبه در جلسه شورای ورزش همگانی استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: در کنار ورزش همگانی، طرح توسعه ورزش بانوان در روستاها باید به طور کارشناسی با هماهنگی دفتر امور روستاها، دفتر امور بانوان استانداری و امور بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان پیگیری شود تا علاوه بر پرهیز از موازی کاری، به نتیجه مطلوب دست پیداکنیم
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی افزود: گسترش ورزش همگانی با هدف سالم سازی جامعه و ایجاد نشاط در میان مردم و در کنار آن توجه به ورزش قهرمانی و پیگیری طرح توسعه ورزش بانوان در روستاهای استان، در دستور کار اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی قرار گیرد .
حسن بیگی بیان کرد: برای ایجاد حس همگرایی و همدلی در استان به طرح ها و فعالیت های ورزش همگانی به خصوص در روستاها نیاز داریم .
وی خاطرنشان ساخت: در این راستا در حوزه ورزش های بومی محلی که برخی ادارات مساعدت و مشارکت می کنند بسیار مفید است، چراکه شهرستان های دوردست هم متوجه می شوند حوزه ورزش و جوانان استان به آن مناطق توجه دارد و از طرف دیگر هر جا فضای ورزشی و فرهنگی برقرار شود مانع از ورود آسیب ها اجتماعی خواهد بود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با اشاره به اینکه در استان مرکزی تنها ۲۳درصد جمعیت روستانشین هستند، خاطرنشان کرد: این جای نگرانی دارد که روستاها خالی از جمعیت می شوند و باید برای جلوگیری از این موضوع اقدامات عاجل صورت گیرد.
حسن بیگی تصریح کرد: برای جلوگیری از این روند باید کارهای زیربنایی صورت گیرد که در این حوزه ورزش می تواند نقش مهمی داشته باشد، در واقع هدف نهایی باید ماندگاری مردم در روستاها و توسعه روستا باشد .
وی خاطر شان کرد: همچنین در این خصوص دفتر امور روستایی استان مرکزی با مشارکت برخی از دستگاه های مرتبط، می تواند این طرح را پیگیری کند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی در زمینه تامین اعتبار برای اجرای طرح توسعه ورزش بانوان نیز گفت: باید با رئیس سازمان برنامه ریزی و توسعه استان جلسه گذاشته شده و توجیهات لازم انجام شود تا بتوان برای اجرای طرح کمک مالی گرفت.
حسن بیگی تصریح کرد: در استان مرکزی ۴۰ روستا وجود دارد که اعضای شوراهای اسلامی آنان پنج نفره هستند در چنین روستاهایی می توان سرمایه گذاری کرد و نتیجه خوبی نیز به دنبال دارد.
گفتنی است، بیتا آراسته، مسئول امور ورزش و بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی نیز در این جلسه اظهار داشت: اجرای طرح توسعه ورزش بانوان در روستاهای استان مرکزی ۱۶۰میلیون تومان بودجه نیاز دارد و روستاهای تابعه شازند، ساوه، خمین و اراک به عنوان پایلوت برای این طرح پیشنهاد شده اند.
نظر شما