۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۴۶

با همکاری MIT انجام می شود؛

ساخت مرکزی منحصربه فرد برای توسعه نانوحسگرها

ساخت مرکزی منحصربه فرد برای توسعه نانوحسگرها

یک شرکت آمریکایی با همکاری مؤسسه فناوری ماساچوست مرکزی برای توسعه فناوری حسگری با استفاده از فناوری‌ نانو راه اندازی کرده است. نانو محصولاتی از کشاورزی تا پزشکی در این مرکز ساخته می شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، شرکت آنالوگ دوایس (Analog Devices) با همکاری مؤسسه فناوری ماساچوست اقدام به راه‌اندازی مرکزی برای توسعه فناوری حسگری با استفاده از فناوری‌ نانو کرده است.

ویسنت روچ، مدیرعامل شرکت آنالوگ دوایس (Analog Devices)، اعلام کرد که این شرکت اولین مرکز عالی فناوری‌ نانو را با همکاری مؤسسه فناوری ماساچوست (MIT) جهت تمرکز روی ساخت نانوحسگرها و سامانه‌های حسگری راه‌اندازی خواهد کرد.

این اطلاع‌رسانی در سمپوزیومی صورت گرفت که در آن فعالان حوزه حسگر گردهم آمده و روی روش‌های ساخت حسگرها با هم گفتگو می‌کنند.

روچ می‌گوید: «ما مفتخریم که با همکاری MIT اقدام به راه‌اندازی این مرکز کردیم. ما مشتاقیم که همکاری نزدیکی با افراد خلاق داشته باشیم تا در نهایت راهکارهایی به‌منظور ایجاد تأثیر مثبت بر جامعه بیابیم.»

مرکز SENSE.nano به‌گونه‌ای طراحی شده تا جامعه تحقیقاتی و کسب وکار را در حوزه حسگر ایجاد کند و به‌عنوان یکی از مراکز پیشرو جهانی در بخش تولید و توسعه نانوحسگرها شناخته شود.

این مرکز روی توسعه فناوری‌هایی کار خواهد کرد که بتواند با استفاده از سامانه‌های حسگری روی هر چیزی از بخش سلامت گرفته تا کشاورزی تأثیرگذار باشد.

روچ می‌گوید: «سامانه‌های حسگر نانومقیاس دارای توان بالایی به‌منظور ایجاد دیدگاه‌های علمی در دنیای طبیعی و سنتزی است. این حسگرها به درک واقعیت کمک شایانی می‌کنند. ما بسیار خوشحالیم که یکی از شرکا در بنیان‌گذاری مرکز MIT.nano هستیم. مشتاقیم که این همکاری نزدیک برای یافتن راهکارهای خلاقانه به‌منظور اثرگذاری مثبت روی جامعه علمی استفاده شود.»

آنالوگ دوایس یکی از شرکای بنیان‌گذار MIT.nano است؛ مرکزی به مساحت ۲۱۴ هزار فوت مربع که تجهیزات و امکانات بسیاری برای تحقیقات در حوزه علم و فناوری‌ نانو در خود جای داده است.

شرکت آنالوگ دوایس در سال ۱۹۶۵ توسط گروهی از دانشجویان MIT تأسیس شد تا به‌عنوان یکی از رهبران بخش حسگری شناخته شود. این شرکت تعامل نزدیکی به خصوص در حوزه تحقیقات حسگری با MIT دارد.

کد خبر 3996058

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha