فريد اجلالي درگفتگو با خبرنگار مهر در كرج اظهار افزود: نوسانات توليد ، حوادث طبيعي ، تورم و بيكاري ، شيوع بيماري و جنگ از جمله مسائلي است كه همواره امنيت غذايي بشر را در نقاط مختلف دنيا تهديد كرده است اما ايجاد يك نظام پايدار در توليد و توزيع با در نظر گرفتن عوامل مذكور قادر است فقر غذايي را ريشه كن كند.
وي افزود : عدم تمايل به سرمايه گذاري در بخش كشاورزي سبب شده نظام قانونمندي در توليد و توزيع مواد غذايي وجود نداشته باشد.
اجلالي ديربازده بودن فعاليت هاي كشاورزي از نظر اقتصادي را يكي از دلايل عدم تمايل سرمايه گذاران برشمرد و تصريح كرد : روند كند سرمايه گذاري در بخش هاي مختلف كشاورزي زنگ خطري براي كليه كشورها به خصوص كشورهاي جهان سوم است.
اين مسئول يادآور شد : دست يابي به خودكفايي در محصولات مختلف كشاورزي و تامين نيازهاي غذايي جامعه براي همه دولت ها ضروري است اما ايران نيز مانند ساير كشورها با كمبود سرمايه مواجه است .
معاون امور بين الملل وزارت جهاد كشاورزي ، توسعه مكانيزاسيون ، مديريت و استفاده بهينه از منابع آب و خاك ، بكارگيري ارقام مقاوم و پرمحصول ، يكپارچه سازي اراضي كشاورزي و بيمه محصولات كشاورزي را از راهكارهاي ايجاد رغبت در سرمايه گذاري و امنيت غذايي پايدار اعلام كرد .
نظر شما