به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام ابوالقاسم یعقوبی شامگاه یکشنبه در دومین همایش قرآنیان استان گلستان که در مسجد الزهرا دانشگاه آزاد واحد علیآبادکتول برگزار شد، اظهار کرد: قرآن در مورد زندگی طرح و برنامه دارد و اگر میخواهیم زندگی با قوام و پایدار داشته باشیم باید به قرآن پناه ببریم.
وی بابیان اینکه قرآن سبک زندگی را پیشنهاد میکند، افزود: اگر انسان بر مشی قرآنی حرکت کند تکیه گاه پیدا کرده و به حیات طیبه و زندگی پاک و پاکیزه می رسد.
تحمیل سبک زندگی غربی
امام جمعه بجنورد ادامه داد: در شرایطی که غرب با کمک رسانه ها و فضای مجازی در حال تحمیل سبک زندگی خود است، ما باید سبک زندگی قرآنی را رواج دهیم.
وی تاکید کرد: خانه، اداره، بازار و جامعه ما باید رنگ و بوی قرآنی بگیرد و قرآنیان خود را برای تمدن قرآنی آماده کنند.
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی اضافه کرد: برای رسیدن به سبک زندگی قرآنی پیشنهاد اجرای طرح هشت «ت» قرآنی را مطرح می کنم.
وی تصریح کرد: تعلم، تعلیم، تلاوت، تدبر، تدبیر، تربیت، تعای و تمدن قرآنی طرح هشت «ت» قرآنی را تشکیل می دهد.
وی از تعلم و آموختن قرآن به عنوان راه ورودی به گنجینه قرآن نام برد و خاطرنشان کرد: باید نهضت یادگیری و آموزش و همچنین تلاوت قرآن در کشور راه اندازی شده و تداوم یابد.
کشور را با تدبیر قرآنی اداره کنیم
حجتالاسلام یعقوبی با یادآوری اینکه قرآن ما را به تدبر و تعمق در قرآن دعوت می کند، متذکر شد: علوم انسانی غرب، انسان قرآنی تربیت نمی کند و باید کشور را با تدبیر قرآنی اداره کنیم.
وی تاکید کرد: آموزش های ما باید بر اساس معیارها و شاخصه های قرآنی انجام شود و برنامه های آموزشی آن طرف آبی با هر عنوانی (۲۰۳۰ یا ۲۰۴۰) نمی تواند الگوی ما در تعلیم و تربیت باشد.
امام جمعه بجنورد همچنین گفت: جامعه ایرانی - اسلامی ما باید به تعالی قرآنی دست یابد و به جایی برسیم که تمدنی عرضه کنیم که بر اساس آموزه های قرآنی باشد.
وی افزود: عده ای در گلخن گناه گرفتار شده و زندگی آن ها لجنزار شده است که باید با بهره گیری از آموزه های دینی، در گلشن قرآن تربیت شده و تمدن سازی کنند.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی از قرآن به عنوان غذای آماده کنار سفره نام برد و ادامه داد: حالا که در ماه مبارک رمضان در کنار سفره ضیافت الهی دعوت شده ایم مبادا از این سفره بگذریم و به آن بی توجه باشیم.
نظر شما