به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا یونسی ظهر دوشنبه در جلسه کارگروه امور اجتماعی و فرهنگی مدیریت و ساماندهی آسیبهای اجتماعی با اشاره به این که اجرای طرح جمع آوری و ساماندهی متکدیان در استان در سه منطقه شرق، غرب و مرکز به اجرا گذاشته شد، عنوان کرد: جمع آوری و ساماندهی متکدیان از وظایف ذاتی شهرداریهاست و اجرای این طرح در برخی شهرهای مختلف استان در همکاری با مراکز خدماتی و حمایت دولت در حال انجام است.
یونسی با اشاره به این که در موضوع تکدی گری با پدیده و مفهوم پیچیده اجتماعی و فرهنگی چون انسان سر و کار داریم، افزود: باید با دقت و انجام برنامه ریزیهای درست و اصولی، نسبت به تسکین آلام جامعه و کاهش آسیبهای اجتماعی اهتمام کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، با بیان این که دولت تدبیر و امید برای نخستین بار با پذیرش وجود آسیبهای اجتماعی در جامعه و ابعاد آن به این موضوع از جمله تکدی گری توجه ویژه نمود، اظهار داشت: دولت یازدهم با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و حساسیت مساله، اعتبارات قابل توجهی به مقابله با آسیبهای اجتماعی اختصاص داده است.
وی بر احصا اطلاعات دقیق از متکدیان از سوی فرمانداریها، طبقه بندی متکدیان و تحت پوشش قرار دادن افراد نیازمند تاکید کرد و یاد آور شد: برای مبارزه با شیوههای نوین تکدی گری در اشکال پوششی نظیر مشاغل دستمال فروشی، گل فروشی و ... اهتمام شود.
معاون استاندار در ادامه به ضرورت حساس کردن آحاد جامعه نسبت به پدیده تکدی گری و آسیبهای آن از طریق آموزشهای لازم با همکاری رسانهها، رسانه ملی و نهادهای تبلیغی و فرهنگی اشاره کرد و تصریح کرد: بهره گیری از ظرفیت و توانمندیهای خیرین و مؤسسات فعال در این حوزهها میتواند مؤثر باشد.
رییس کارگروه امور اجتماعی و فرهنگی مدیریت و ساماندهی آسیبهای اجتماعی استان، با اعلام این که در سال ۹۵ در ۴ مرحله مانورهای مقابله با این پدیده برگزار شد که منجر به جمع آوری جمعاً ۵۳۰ متکدی شد، گفت: در سال ۹۶ نیز در پنج مرحله هر بار بمدت سه روز این مانور برگزار میشود.
نظر شما