۲۳ خرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۲۷

طی سال جاری انجام می‌شود؛

برنامه ریزی برای کاهش ۵ درصدی قاچاق و عرضه مواد مخدر در بیرجند

برنامه ریزی برای کاهش ۵ درصدی قاچاق و عرضه مواد مخدر در بیرجند

بیرجند- فرماندار بیرجند از برنامه ریزی برای کاهش پنج درصدی قاچاق، ترانزیت، ورود و عرضه مواد مخدر در شهرستان تا پایان سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی ناصری صبح سه شنبه در شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان ببرجند اظهار داشت: سال گذشته وزارت کشور در زمینه مبارزه با مواد مخدر اولویت های بسیار مهمی در راستای ابلاغ‌ها و فرامین مقام معظم رهبری به دستگاه های مربوطه و استانداران و فرمانداران ابلاغ شد.

وی بیان کرد: امسال نیز دستور العملی که از طریق وزارت کشور ابلاغ شده اهمیت موضوع و هم افزایی همه دستگاه های ذی ربط را نشان می‌دهد.

فرماندار بیرجند با بیان اینکه برنامه امسال با پنج رویکرد اصلی است، بیان داشت: مقابله با عرضه مواد مخدر و روان گردان‌ها و امور بین الملل، فرهنگی و پیشگیری از مواد مخدر و روان گردان‌ها، درمان و کاهش آسیب های اعتیاد، صیانت اجتماعی و توسعه و فعالیت های ستادی و فرابخشی از جمله رویکردهای این برنامه است.

ناصری با بیان اینکه طبق برنامه ششم توسعه تلاش می‌شود تا پایان سال جاری به میزان پنج درصد قاچاق، ترانزیت، ورود و عرضه مواد مخدر را کاهش دهیم، عنوان داشت: اگر برنامه دنبال شود امیدواریم در پایان برنامه حداقل ۲۵ درصد ورود، عرضه، قاچاق و ترانزیت مواد مخدر را کاهش دهیم.

وی به اقدامات انجام شده در سال گذشته اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین اقدامات انجام شده در این زمینه تدوین و اجرای طرح کنترل آسیب های ناشی از اعتیاد در سطح شهرستان بود.

فرماندار بیرجند ادامه داد: این طرح در دفتر امور اجتماعی استانداری و شورای مبارزه با مواد مخدر مطرح و با پیشنهاد بسیج سپاه مبنی بر تشکیل قرارگاه مبارزه با مواد مخدر مقرر شد در یکی از روستاهای اطراف بیرجند اجرا شود.

شناسایی ۸۰ آسیب پذیر ناشی از آسیب های مواد مخدر

ناصری از شناسایی ۸۰ خانواده آسیب پذیر ناشی از آسیب های مواد مخدر در بیرجند خبر داد و گفت: این خانواده‌ها بعد از شناسایی به نهادهای حمایتی معرفی شدند.

وی با اشاره به برگزاری ۱۰ جلسه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر در سال گذشته، بیان داشت: این جلسات بالغ بر ۵۰ مصوبه داشت که بیشتر آن‌ها اجرایی و یا در حال اجرا است.

فرماندار بیرجند با تأکید بر لزوم اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر، افزود: هدف این امر ایجاد عزم ملی و هم افزایی بین همه اقشار مختلف مردم به منظور کاهش تقاضا و وابستگی به مواد مخدر است.

وی بیان کرد: بررسی های انجام شده نشان می‌دهد که عدم اشتغال و بیکاری عامل اصلی برای شیوع مواد مخدر نیست و بخش زیادی از افراد درگیر کسانی هستند که اشتغال دارند.

وی اضافه کرد: تغییرات فرهنگی و مشکلات روانی سبب گرایش به مواد مخدر در قشری می‌شود که موارد بیکاری شامل آن‌ها نمی‌شود.

کد خبر 4003372

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha