۳۰ خرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۱۷

سرپرست دانشگاه خبرداد:

آمادگی دانشگاه آزاد برای شناسایی فناوری های جهانی

آمادگی دانشگاه آزاد برای شناسایی فناوری های جهانی

سرپرست دانشگاه آزاد گفت: این دانشگاه آمادگی دارد برای شناسایی فناوری های موجود در جهان و بکارگیری آن در کشور مشارکت کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، علی محمد نوریان در نشست فعالان عرصه علم و فناوری کشور با ارائه آمار مقایسه ای میان دانشگاه MIT و دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه MIT دارای حدود ۱۶ هزار دانشجو و ۳ هزار و ۷۰۰ استاد است و دانشگاه آزاد اسلامی با یک میلیون و ۶۰۰ هزار دانشجو و بیش از ۷۰ هزار عضو هیات علمی فعالیت می کند.

وی افزود: امکانات، آزمایشگاه ها، کارگاه ها و فضای آموزشی و ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی بین ۲۰ تا ۱۰۰ برابر بیشتر از دانشگاه MIT است.

سرپرست دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: این دانشگاه از بعد کمی و سخت افزاری و نرم افزاری در گذشته بسیار خوب عمل کرده و تلاش مدیریت جدید موفقیت بیشتر در بعد کیفی است.

نوریان خاطرنشان کرد: باید بتوانیم جایگاه خود را در کشور، منطقه و جهان عرضه کنیم و این دانشگاه را با رویکردهای جدید و با کمک سایر بخش های کشور به جایگاه واقعی آن برسانیم.

وی افزود: دانشگاه بدنبال تولید ثروت از علم، ایجاد کارآفرینی و توانمندسازی است و سعی دارد با شناسایی وضعیت منطقه ای، خلاقیت ها و پتانسیل های بومی، آنها را رشد داده و دانشگاه را به سمت دانشگاه های نسل سوم و نسل چهارم حرکت دهیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گفت: حفظ جایگاه و منزلت پژوهشگران و جذب نخبگان از اولویت های مدیریت جدید دانشگاه است.

نوریان با تاکید بر لزوم ایجاد شبکه علمی میان پژوهشگران و فرهیختگان دانشگاه آزاد و در مرحله بعد میان تمامی فرهیختگان در کشور تاکید کرد: این شبکه می تواند ارتباط پژوهشگران را بر قرار کند.

وی افزود: گسترش قطب های علمی، پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد، ایجاد و توسعه هسته های فناور و گروه های تحقیقاتی و ماموریت‌گرا و ارتباط تنگاتنگ تعاملی با صنایع مهم و استراتژیک کشور از دیگر رویکردهای اساسی دانشگاه آزاد اسلامی در دوره جدید مدیریتی است.

وجود بیش از هزار  محصول دانش بنیان در دانشگاه آزاد

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: در حال حاضر حدود هزار و ۱۱۰ محصول دانش بنیان در این دانشگاه وجود دارد که نیمی از آن تجاری سازی شده و نیم دیگر آن در آستانه انعقاد قرارداد.

نوریان اظهار داشت: در حال حاضر ۱۰۹ مرکز رشد و ۱۲۰ هسته فن‌آور و شرکت دانش بنیان در دانشگاه آزاد فعالیت می کنند.

وی افزود: امروز فناوری ساخت ربات هایی با سرویس های جدید و وظایف هدایت‌شونده در دنیا وجود دارد که دانشجویان و پژوهشگران ما نیز باید بتوانند با شناخت این فناوری، آن را در کشور به کار گیرند.

سرپرست دانشگاه آزاد اظهار داشت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران امروز به عنوان مدینه فاضله در جهان اسلام فعالیت می کند و خوشبختانه توانسته جزیره ای امن در منطقه پرآشوب ایجاد کند.

نوریان با اعلام آمادگی دانشگاه آزاد در مشارکت برای شناسایی فناوری های موجود در جهان و بکارگیری آن در کشور، گفت: ما آمادگی داریم تا با ایجاد تیم های مخصوص تحقیقاتی، با سایر دانشگاه ها و نهادهای کشور و همچنین با کمک نیروهایی که ساخته و پرداخته تفکر اسلامی ما هستند، بتوانیم در این زمینه فعالیت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: این دانشگاه همچنین در راستای توسعه مراکز تحقیقاتی و علمی، راه اندازی شهر علمی مگاترونیک و تکنولوژی اطلاعات ITM ایران را در دستورکار خود قرار داده است که کارهای اولیه آن صورت گرفته و در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد.

سرپرست دانشگاه آزاد تاکید کرد: با کمک و یاری خداوند و همت اساتید و پژوهشگران بتوانیم در زمینه علم و فناوری کشور تکلیف شرعی خود را که مطالبه مقام معظم رهبری، مردم و ایثارگران جامعه نیز است را به انجام رسانیم.

نشست فعالان عرصه علم و فناوری کشور با حضور سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، دکتر نوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی رئیس دانشگاه صنعتی شریف، روسای چندین مرکز تحقیقاتی کشور و برخی شخصیت های لشکری، کشوری، در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهیدبهشتی برگزار شد.  

کد خبر 4010007

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha