۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۲:۳۳

کارشناس مسئول سی.بی.آر بهزیستی گیلان خبر داد:

شناسایی وثبت ۴۸ هزار معلول در بانک اطلاعاتی بهزیستی استان گیلان

شناسایی وثبت ۴۸ هزار معلول در بانک اطلاعاتی بهزیستی استان گیلان

آستارا-کارشناس مسئول سی.بی.آر اداره کل بهزیستی گیلان ازشناسایی وثبت ۴۸ هزار معلول در بانک اطلاعاتی این اداره خبردادوگفت:این افراد باتشکیل پرونده از خدمات بهزیستی و توانبخشی بهره مند شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید اسماعیل موسوی پیش از ظهر پنجشنبه درجریان بازدید از مرکز جامع آموزش و توانبخشی سامان و سارا در شهرستان مرزی بندرآستارا اظهار کرد: از دو میلیون  و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت گیلان، ۷۲ هزار نفر معلول وجود داردهستند.

وی با بیان اینکه ۴۸ هزار نفر از این معلولان شناسایی کامل و در بانک اطلاعاتی بهزیستی استان ثبت پرونده شده اند، افزود: یکی از فعالیت های مهمی که در شناسایی افراد معلول  در سطح استان گیلان می تواند تاثیر گذار باشد، فعالیت خدمات بخش توانبخشی مبتنی بر جامعه است که مجموعه بهزیستی را به شناسایی ۱۰۰ درصدی آنها هدایت می کند.

مسئول توانبخشی مبتنی بر جامعه اداره کل بهزیستی گیلان با اشاره به اینکه دولت به واسطه بخش غیر دولتی و نیروهای دولتی شرایطی را فراهم آورده که گروه های خودیار معلولین در مناطق شهری و روستایی بیشتر شکل گرفته و سازمان های مردم نهاد غیر دولتی در این زمینه فعال تر باشند، گفت: از ۴۸ هزار نفر معلول شناسایی شده در گیلان، بیش از ۲۴ هزارنفر در سطح روستاهای استان و دو شهر زیر ۲۰ هزار نفری سیاهکل و املش تحت پوشش بخش توانبخشی قرار دارند و پیش بینی می شود که این آمار به ۳۰ هزار نفر در سال جاری افزایش یابد.

وی اعتبارات این بخش در سال ۹۵ را یادآور شد و خاطرنشان کرد: یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در سال ۹۵ به این بخش اختصاص یافته و امیدواریم با توجه به فعالیت های اجتماع محور شهری و روستایی سازمان بهزیستی، این میزان اعتبار در سال جاری و در گیلان به دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یابد.

موسوی  آستارا را به عنوان شهر بالای ۵۰ هزار نفر جمعیت دانست وتصریح کرد: این شهر به عنوان  پایلوت نخستین مرکز سی. بی. آر شهری کشور (توانبخشی مبتنی بر جامعه) با هدف توانمند سازی معلولان  مشخص شده است.

وی اظهار کرد: در مناطق شهری و روستایی آستارا در حال حاضر اجرای فعالیت های توانبخشی مبتنی بر جامعه برای افراد معلول با کمک نیروهای بخش غیر دولتی و با توجه به اهمیت اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و مرزی بودن شهرستان در حال انجام است.

مسئول توانبخشی مبتنی بر جامعه اداره کل بهزیستی گیلان شهردار و اعضای  شورای اسلامی شهر، معتمدان و خیران محلی را شریک نیروهای دولتی و غیردولتی در اجرای فعالیت های توانبخشی مبتنی بر جامعه عنوان کرد و افزود: توانبخشی مبتنی برجامعه راهبرد توسعه اجتماعی برای بازتوانی برابر سازی فرصت ها و یکپارچه سازی اجتماعی برای کلیه افراد  معلول است.

موسوی، توانمند سازی وساماندهی معلولان با اجرای طرح  سی. بی. آر  را یادآور شد و گفت: مراکز آموزشی و توانبخشی غیر دولتی با روش های کار درمانی، گفتار درمانی، موسیقی درمانی و نگهداری و مراقبت ویژه به معلولان خدمات ارائه می دهند و نیازمند توجه مسئولان و خیران هستند.  

کد خبر 4011924

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha