به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از بنادر و دریانوردی هرمزگان، محمد محسنی با بیان اینکه بندر جاسک یک بندر چند منظوره است که زیر نظر بندر شهید باهنر اداره می شود، اظهار داشت: پس از پیگیری های فراوان در استان و مرکز کشور و همچنین ارائه راهکارهای عملی برای رونق بنادر شرق هرمزگان، زیرساخت های مناسبی توسط سازمان بنادر در این منطقه ایجاد شده است که در حال حاضر شاهد به ثمر نشستن این تلاش ها هستیم.
وی ادامه داد: این اقدامات دستاوردهای خوبی به دنبال داشت که از جمله آن می توان به رشد ۱۵ درصدی درآمد بندر جاسک و رونق چشمگیر فعالیت های صادراتی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته اشاره کرد.
محسنی با اشاره به عملکرد قابل قبول بندر جاسک در فصل بهار سال ۹۶ خاطرنشان کرد: طی سه ماهه امسال، در مجموع حدود ۱۰هزار و ۸۰۰ تن کالا در بندر جاسک تخلیه و بارگیری شد.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر با اشاره به افزایش ۱۱۱درصدی حجم محموله های صادراتی در این بندر گفت: طی این مدت، ۱۰ هزار و ۵۵۶ تن کالا عمدتا میوه و تره بار به خارج از کشور صادر شد که مقصد اصلی آنها کشور عمان بوده است. در این مدت همچنین ۲۱۸ تن کالا نیز وارد این بندر شد.
این مقام مسؤول ضمن اشاره به تردد ۱۲ فروند شناورهای فلزی، ۲۹۱ فروند شناور صیادی و ۹۱ فروند شناور باری در این بندر، افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون، تردد شناورهای باری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۹ درصد و تردد شناورهای فلزی ۲۰ درصد افزایش داشته است.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر همچنین بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از یکهزار و ۷۷۷ دستگاه کامیون حامل بار صادراتی، وارداتی و شیلاتی به این بندر تردد داشته است که رشد ۷۸درصدی در این رابطه به ثبت رسید.
محسنی در پایان از انجام هشت عملیات جستجو و نجات دریایی در آب های دریای عمان واقع در محدوده شهرستان جاسک طی مدت یاد شده خبر داد.
لازم به ذکر است، بندر ﺟﺎﺳﮏ ﺑﺎ ﮐﺎﺭﺑﺮﯼ ﭼﻨﺪﻣﻨﻈﻮﺭه ﺗﺠﺎﺭﯼ، ﺻﯿﺎﺩﯼ ﻭ ﻣﺴﺎﻓﺮﯼ ﺩﺭ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺷﺮﻕ ﻫﺮﻣﺰﮔﺎﻥ ﻭﺍﻗﻊ ﺷﺪه ﻭ ﺗﺤﺖ ﻧﻈﺎﺭﺕ ﺍﺩﺍﺭه ﺑﻨﺎﺩﺭ ﻭ ﺩﺭﯾﺎﻧﻮﺭﺩﯼ ﺷﻬﯿﺪ ﺑﺎﻫﻨﺮ ﺍﺩﺍﺭه ﻣﯽ ﺷﻮﺩ. ﻋﻤﺪه ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ این بندر، ﺻﺎﺩﺭﺍﺕ ﺗﺮه ﺑﺎﺭ ﻭ ﺩﺍﻡ ﺑﻪ ﻣﻘﺼﺪ ﮐﺸﻮﺭ ﻋﻤﺎﻥ ﺍﺳﺖ.
ﺑﻨﺪﺭ جاسک ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺣﻮﺿﭽﻪ ﺍﯼ ﺑﻪ ﻭﺳﻌﺖ ۲۶ ﻫﮑﺘﺎﺭ ﻭ ۱۱ ﻫﮑﺘﺎﺭ ﺍﺭﺍﺿﯽ ﭘﺴﮑﺮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺍﺟﺮﺍﯼ ﻃﺮﺡ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺁﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺍﺳﺖ ۶ ﻫﮑﺘﺎﺭ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﺭﺍﺿﯽ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺷﻮﺩ.
گفتنی است، ﺁﺑﺨﻮﺭ ﺍﺳﮑﻠﻪ های ﺍﯾﻦ ﺑﻨﺪﺭ ﭼﻨﺪﻣﻨﻈﻮﺭه در حال حاضر ۲.۵ ﻣﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﭘﻬﻠﻮﮔﯿﺮﯼ شناورهای فلزی، ﻟﻨﺞ ﻫﺎﯼ ﺗﺠﺎﺭﯼ ﻭ ﺻﯿﺎﺩﯼ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭ ﺍﺳﺖ و پس از انجام لایروبی، عمق آن به ۴.۷ متر افزایش می یابد. با این بستر مناسبی برای پذیرش شناورهای بزرگ تر فراهم می شود.
نظر شما