عبدالرضا چراغعلی، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سن اعتیاد به زیر ۱۸ سال رسیده است و بهزیستی گرگان در صدد راه اندازی یک مرکز زیر ۱۸ سال است. تاکنون این افراد در بیمارستان آق قلا سم زدایی می شدند و به جامعه برمی گشتند. ما با همکاری آموزش و پرورش و نیروی انتظامی به مدارس ورود خواهیم کرد و گزارش آن را از طریق رسانه ملی به مردم اعلام می کنیم.
وی بیان کرد: مواد مخدر پدیده ای دامنگیر است که کشور و استان ما را نیز در بر گرفته است و علی رغم پیشگیری ها استعمال مواد مخدر رشد صعودی داشته است.
وی گفت: استان گلستان به بارانداز مواد مخدر تبدیل شده است و مواد از این استان به سایر استان ها نیز منتقل می شود و علت اصلی این امر افزایش بیکاری و حمل و انتقال مواد به استان است.
چراغعلی گفت: ما باید هر ساله پنج درصد کاهش میزان مصرف را شاهد باشیم اما در استان این عمل رخ نمی دهد و نقاط پرخطر ما در حال افزایش است. اکنون این نقاط به ۶۰ نقطه رسیده و نیروی انتظامی به تنهایی نمی تواند این نقاط را پوشش دهد.
مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری بیان کرد: اقدامات دستگاه های امنیتی جوابگوی ما نیست. نه تعداد مراکز و نه خدماتی که در آن ارائه می شود کافی نیست و باید خیرین به کمک ما بیایند تا در پیشگیری از مواد مخدر گام ارزنده ای برداشته شود.
وی افزود: در استان گلستان کمپ ها و مراکز خصوصی هستند که در راستای سم زدایی معتادان به بخش دولتی کمک می کنند اما این مراکز باید بیشتر شود.
وی گفت: ما در بحث ماده ۱۶ نیاز به مراکز بیشتری داریم. در گرگان و گنبد دو مرکز داریم اما باید به سایر شهرهای استان توجه شود و مراکز مشاوره نیز به خانواده ها مشاوره دهند.
چراغعلی گفت: ما در استان تنها یک مرکز برای بانوان داریم و در همین یک پناهگاه نیز از کمترین خدمات محروم است زیرا بضاعت دولت به اندازهای نیست که بتواند این اماکن را تجهیز کند.
وی بیان کرد: بهتر است در بخش اعتیاد مانند مراکز مذهبی خیرین ورود کنند و مراکز جدیدی ساخته شود و ما شاهد افزایش شیلتر باشم.
نظر شما