به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل دربانی بعد از ظهر یک شنبه در آیین بهره برداری از سالن همایش های پژوهش سرای دانش آموزی شاهرود به میزبانی اداره آموزش و پرورش این شهرستان با بیان اینکه کمک های خیران توانست بسیاری از مدارس استان سمنان را نوسازی کند، ابراز داشت: خیران مدرسه ساز ۱۰۷ میلیارد تومان برای ساخت و تجهیز مدارس متعهد شدند که رقم قابل توجهی به شمار می رود و تاکنون حدود ۶۳ میلیارد تومان یعنی ۵۹ درصد آن در استان اجرا شده است.
وی افزود: از میان این تعهدات، ۶۰ درصد یا ۶۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان وجه، تا کنون به نوسازی مدارس استان سمنان تخصیص پیدا کرده که با این اعتبارات اقداماتی مانند مدرسه سازی در شهرک های مسکن مهر، روستاها و تجهیز مدارس انجام شده است.
مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان سمنان با بیان اینکه در دولت یازدهم ۹.۵ برابر اعتبارات استانی، از اعتبارات ملی در شاهرود هزینه شده است، افزود: با توجه به اینکه اکثر مدارس استان سمنان و به ویژه شاهرود از نوع تخریبی هستند که نیاز به بازسازی و مرمت دارند لذا به هر میزان که فرمانداری این شهر برای مدارس منظور کند، سازمان تجهیز و نوسازی مدارس به آن مبلغ اضافه خواهد کرد.
دربانی با بیان اینکه ۲۶ طرح با ۹۸ کلاس درس به مساحت ۱۵ هزار متر مربع فضای آموزشی شاهرود اضافه شده است، تصریح کرد: دولت یازدهم برای تکمیل ۴۱ طرح نیمه تمام خیرساز استان ۵۰میلیارد تومان هزینه کرد که از این تعداد ۳۸ طرح به بهره برداری رسید.
وی با بیان اینکه ۲۶۲ خیر مدرسه ساز در استان سمنان شناسایی شده است، افزود: اعتبارات و بودجه های کشوری مسلما نمی تواند پاسخگوی حجم زیادی از به سازی مدارس باشد لذا این مهم می طلبد تا با مشارکت خیران مدرسه ساز شاهد نوسازی فضای آموزشی در استان باشیم به نحوی که در در مدرسه ای با یک هزار و ۱۰۰متر مربع فضای آموزشی و فرهنگی به گونه ای که با شرایط جامعه به روز باشد ساخته می شود.
گفتنی است این مرکز به ظرفیت ۱۳۵ نفر، دی ماه سال گذشته با مبلغ اهدایی ۱۵۰ میلیون تومان به سازی و از زحمات عصمت الملوک طاهری برای به سازی سالن همایش یژوهش سرای دانش آموزی تقدیر شد
نظر شما