اين شاعرمعاصردرگفتگو با خبرنگارمهر، با بيان اين مطلب افزود : با توجه به اينكه درجريان پيروزي انقلاب اسلامي تغييراتي را در زواياي مختلف جامعه ديديم ، طبيعي بود كه عرصه شعرما هم دستخوش انقلابي شود كه سرآغازاين تحول بزرگ نيز فجر است .
خليل عمراني ياد آورشد : همان طوركه درعرصه هاي ديگرهنري به نام " فجر" اتفاقات هنري و جشنواره هايي برگزارمي شود كه نمايانگرروند تحول و ساخته شدن هنرانقلاب درآينه اي به نام فجر است كه درادبيات و شعر جاي خالي احساس مي شود و تولد يك سبك جديد را در شعرو ادب فارسي درطول اين دو دهه شاهديم كه برخي از منتقدان آن را تحت عنوان سبك انقلاب نام گذاري كرده اند .
وي درخصوص لزوم حضور"جوانان شاعر" دركنارپيشكسوتان ، گفت : واجب مي دانم كه شعرانقلاب و امروزايران دراين مجموعه با حضورشاعران پيشكسوت و ميانه و جوان همراه باشد تا بتوانيم همه ادبيات و داشته هاي شعر و ادب خود را به جهانيان بشناسانيم .
اين شاعرادامه داد : برگزاري جشنواره بين المللي شعر فجر مانند آئينه اي روبروي شعر معاصر است تا جهانيان و اهالي زبان فارسي را با شعر بعد از انقلاب و " فجر " آشنا كند .
وي تصريح كرد : بسيارمناسب است برگزار كننده جشنواره بين المللي شعر فجر " وزارت ارشاد " باشد چرا كه متولي فرهنگ عمومي نيز به نوعي وزارت ارشاد است ، اما آيا كفايت مي كند يا خير ؟ با نگاهي كه به گروه بندي شاعران داريم تنها طيفي خاصي از شاعران زير پرچم وزارت ارشاد هستند وممكن است اين شبهه ايجاد شود كه تنها شاعراني كه با ارشاد هستند ، بايد در اين جشنواره ملي شركت كنند .
اين كارشناس زبان و ادبيات فارسي اظهارداشت : درجاهايي ديده شده كه برخي ازشاعران كه متولي برنامه هايي هستند ، تنها خود را مي بينند و حتي بعضي ازهم نسلهاي ما درشعرامروز با تمام برجستگي هايي كه در اشعارشان است ، توسط شاعران صاحب قدرت سياسي در حوزه شعرانكار شده اند ...
خليل عمراني اضافه كرد : به اعتقاد من اگر قراراست اين جشنواره درسطح بين المللي برگزار شود بايد همه دستگاه ها اعم از وزارت ارشاد ، حوزه هنري ، سازمان تبليغات اسلامي ، فرهنگستانها و ... متولي باشند تا در نتيجه به طيف وسيعي از شاعران معاصر توجه شود نه فقط به عده اي خاص .
نظر شما