به گزارش خبرنگار مهر، معصومه ابتکار ظهر سه شنبه در مانور اطفای حریق منابع طبیعی در فرخ شهر با اشاره به اینکه جامعه به طبیعت نیاز دارد، اظهار داشت: طبیعت را باید حفظ کنیم چرا که کشاورزی، دامپروری، آب، حیات وحش و گونه های گیاهی و جانوری به طبیعت وابسته است.
وی عنوان کرد: نباید ارزش طبعیت و اهمیت طبیعت را نادیده بگریم و طبیعت سرمایه های ما هستند.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور عنوان کرد: یکی از رویکرد های مهم در بخش منابع طبیعی همکاری بین بخشی است که ارگان های مختلف باید با یکدیگر هم اتحاد باشند و اگر آلودگی متوجه طبیعت شد درصدد رفع آن بکوشند.
وی با اشاره به به آسیب های زیست محیطی، عنوان کرد: دولت یک برنامه ریزی در مناطق حفاظت شده برای کاهش آسیب های اجتماعی آغاز کرده است و از سال ۹۳ یک برنامه جامع در مقابل آتش سوزی مصوب کرده است.
وی عنوان کرد: جهاد کشاورزی، وزارت دفاع، سازمان جنگل ها و مراتع، سازمان مدیریت بحران، محیط زیست، بهداشت و درمان و آتش نشانی در این برنامه با یکدیگر همکاری دارند و مراکز امداد هوایی و اطفا حریق در سطح کشور تشکیل داده شده است.
بالگرد های فعال در حوزه اطفای حریق در سطح کشور افزایش می یابند
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور عنوان کرد: ۴۳ بالگرد در ۱۸ استان برای اطفای حریق فعال هستند.
وی اظهار داشت: بالگرد های فعال در حوزه اطفای حریق در سطح کشور افزایش می یابند.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: کاهش چشمگیر از نظر وسعت آتش سوزی در سطح کشور داشته ایم اما از نظر تعداد وقوع آتش سوزی شاهد افزایش هستیم.
ابتکار ادامه داد: برگزاری این مانور های اطفا حریق یک تمرین جدی و واقعی است و برگزاری این مانور ها باید مورد توجه بیشتر قرار بگیرد.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور اظهار داشت: امداد و نجات، حمل و نقل تجهیزات و مصدومان، هماهنگی بین بخشی، فرماندهی واحد هماهنگ کننده با مشارکت مردمی در مهار آتش سوزی نقش مهم و کلیدی دارند.
نظر شما