زهرا بیگدلی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان اینکه مجموعه خواهران فعال در کانونهای مساجد کشور در حال حاضر با ۱۳ هزار نفر رابط و ۸۰۰ رابط منطقهای در سطح کشور اعم از شهرها و روستاها باانگیزه و روحیه انقلابی در حال فعالیت فرهنگی و ترویجی هستند، ابراز داشت: این افراد با برنامهریزیهای انجامشده در راستای تقویت دامنه تعامل و گسترش فعالیت بخش خواهران در کانونهای مساجد فعالیت دارند.
وی افزود:بر اساس مأموریت اصلی ستاد عالی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور که احیای کارکردهای فرهنگی و تبلیغی مساجد در راستای مقابله با تهاجم فرهنگی است، دفتر امور خواهران نیز احیای گفتمان نظام زن و خانواده را در بستر مساجد بهعنوان رسالت تخصصی خود انتخاب کرده است.
تلاش دشمنان نظام اسلامی برای فروپاشی بنیان خانواده ایرانی
مسئول امور خواهران ستاد عالی کانونهای فرهنگی مساجد کشور بابیان اینکه سیاست زدگی میتواند آفتی برای فعالیت کانونها باشد، ابراز داشت: بر اساس خطمشی اصلی، کانونهای فرهنگی در سطح کشور فارغ از موضعگیریهای سیاسی و وابستگی به جناحها به دنبال احیای مسجد طراز اسلامی هستند تا از این رهگذر، کارکردهای اساسی مساجد بهخصوص ارتقای سطح فرهنگی جامعه و تربیت اعتقادی جوانان و نوجوانان و افزایش رغبت آنان برای حضور در مساجد احیاء شود.
بیگدلی در ادامه تصریح کرد: با توجه به تلاش خزنده دشمنان و معاندان نظام اسلامی برای فروپاشی بنیان خانواده ایرانی مسلمان و دور کردن زنان از نقش و جایگاه اصیل آنان از طریق تغییر باورها و افکار آنان در کنار درگیر کردن آنها با اولویتهای دسته چندم زندگی، رابطان خواهر کانونهای مساجد سطح کشور، به دنبال تقویت بنیه نظری زنان بر اساس اندیشه انقلاب اسلامی هستند.
وی افزود: نشستهای این رابطان و کانونها بهمنظور همافزایی بین فعالان فرهنگی کانونها و تبادل تجربیات و همچنین استفاده از نظرات و دیدگاههای رابطان خواهر با رویکرد تخصصی و کاربردی برگزار میشود لذا بررسی و حل مسائل اجتماعی و فرهنگی استانها به شیوه کاربردی و برقراری ارتباط با حوزههای فکر و اندیشه در زمره اهداف این قبیل برنامهها محسوب میشود.
گفتمان سازی، محور نشستهای فرهنگی بانوان است
مسئول امور خواهران ستاد عالی کانونهای فرهنگی مساجد کشور گفت: تلاش و دغدغه بانوان و خواهران این است که از فضای نشستها و خروجی آنها به یک محتوای گفتمانی مفید و مؤثر برسیم.
بیگدلی ابراز داشت: هدف از برگزاری نشستهای کانونهای فرهنگی، جامه عمل پوشاندن به دغدغهها و فرمانهای رهبر معظم انقلاب است که برای تقویت و تحکیم اهداف فرهنگی نظام و جلوگیری از یکسونگری، سطحینگری و برخورد سلیقهای با موضوعات برگزار میشود.
وی افزود: در این سلسله نشستها که در استانهای مختلف برگزار می شود نگاه ما کمی گرایانه و پوزیتیوستی نیست و بحمدالله نتایج و بازخورد این نشستها تا کنون مفید و منشا خیر و برکت برای بخش خواهران در سطح کانونهای مساجد در شهرها و روستاها بوده است.
دشمنان علیه فرهنگ اسلامی برنامه دارند
مسئول امور خواهران ستاد عالی کانونهای فرهنگی مساجد کشور، درباره ضرورت برگزاری نشستهای رابطان خواهر این مجموعه، گفت: امروز در شرایطی هستیم که حریم خانواده، زن، حجاب و عفاف مورد هجمه شدید دشمنان اسلام و نظام قرارگرفته است و همه اقشار مؤمنان و دلسوزان جامعه اسلامی بهخصوص قشر زنان باید به این مسئله توجه ویژه داشته باشند.
بیگدلی افزود: ضرورت، دلایل و الزامات اجتماعی، دلایل و ریشه مخالفت دشمنان، آثار فردی و اجتماعی، راههای ترویج و موانع گرایش نوجوانان و جوانان به حجاب ازجمله محورهای مهمی است که به دستیابی به چشماندازهای نظام اسلامی در راستای سبک زندگی کمک کنند.
وی بابیان اینکه زن در خانه، در نقش همسر و مادر و در محیط اجتماع نیز در انتقال فرهنگ و ارائه صحیح باورهای اعتقادی ایفای نقش میکند، تصریح کرد: زنان محور تعلیم و تربیت در خانواده و بهتبع آن، جامعه هستند و ازاینرو نقشی بیبدیل و تأثیرگذار را در تحکیم بنیان خانواده دارند.
زنان جایگاه والایی در جامعه اسلامی دارند
مسئول امور خواهران ستاد عالی کانونهای فرهنگی مساجد کشور بابیان اینکه پایه و اساس تربیت نسل و فرهنگسازی در خانواده شکل میگیرد و زنان در هر جایگاهی هم که باشند رسالت مهم فرهنگسازی در خانواده را بر عهدهدارند، ابراز داشت: متأسفانه برخی غفلتها یا ناآگاهی بخشی از جامعه زنان باعث رخنه و نفوذ تفکر فمینیسم شده که کاملاً مغایر فرهنگ ایرانی و اسلامی ما است.
بیگدلی در ادامه تصریح کرد: مادران باید بااحساس مسئولیت و مدیریت صحیح این نقش را هرچقدر میتوانند پررنگتر کنند و در این صورت با توانایی و ظرفیت آنان برای حضور پررنگ و درست در تربیت و رشد اجتماع، چه بهعنوان یک دختر و چه بهعنوان یک بانوی متأهل در حوزه ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی بسیار مؤثر خواهد بود.
وی بابیان اینکه شخصیت بانوی نمونه اسلام، حضرت فاطمه زهرا(س) و سبک زندگی ایشان و رفتار و مشی و تفکر این بزرگوار بهترین الگویی است که جامعه زنان امروز ما به آن نیاز دارند، افزود: زنان باید به دنبال تحکیم و تقویت سنگر خانواده باشند و سطح بینش و دانش خود را افزایش دهند البته اینجا منظور، تحصیلات دانشگاهی و دانشگاهی نیست بلکه دانشی که مادران و همسران را در خصوص مسائل تربیتی و اعتقادی بهروزتر کند و برای ساختار خانواده مفید و مؤثر باشد.
نظر شما